Obnovit stránku

Recenze Tesla Smart Camera PIR Battery

Zajímají Vás názory a recenze na Tesla Smart Camera PIR Battery? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tesla Smart Camera PIR Battery. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tesla Smart Camera PIR Battery i vy.
Tesla Smart Camera PIR Battery - IP kamera
Tesla Smart Camera PIR Battery
Prodej skončil
Jan, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
Baterie při umístění v chodbě vydrží 3 měsíce +
Velmi dobrý obraz
Až neuvěřitelně široké zorné úhly
Velmi nekvalitní mikrofon a reproduktor
Micro USB
Svítí modrá dioda kterou nelze vypnout
0 ×Nahlásit
František, Čestliceflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
Baterii stačí nabít 1x za 3 měsíce 👍
Funguje lépe než byste čekali.
Doporučuji, budete překvapeni jak je dobrá a užitečná. Franta
Nabíjení nemá konektor USB C
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
Kamera je pomerne tazka. Da sa namontovat, alebo zachytit o volaco kovove, kedze zadna cast je magneticka. My ju mame napr. na kovovom drziaku na dverach, kde ju magnet drzi. Prenos je pomerne spolahlivy, stalo sa nam iba raz, ze sa nedalo na kameru pripojit a neviem preco. Bateria vydrzi strasne dlho, este sa mi ani raz nestalo, ze by klesla pod 60% po X hodinach. Prenos dat pri nizkom rozliseni je naozaj minimalny. Nevyhodu davam appke a jej spracovaniu. Ovladanie zvuku funguje tak, ze ak chcete vypnut zvuky v mobile, musite tuknut na tlacidlo na obrazovke. Nie je mozne to spravit iba cez HW ovladanie tlacidlami, tam sa to da stisit iba na uplne minimum, co mi prekaza. Appka niekedy zacne extremne sumiet a vydavat hlasite zvuky, aj ked je v byte uplne ticho a neda sa to vypnut. Musi to iba samo prestat. Tieto veci som daval aj ako feedback, ale ziadna aktualizacia este nebola, co by to riesila :(
kvalita prenosu
jednoduchost
appka
baterka
appka
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
Kamera funguje skvěle. Oceňuji kvalitní obraz i při nočním vidění a snadné ovládání. Negativem je výdrž baterie, která se rychle zkracuje a nutnost placení cloudového skladování pro archivaci záznamů.
Kvalitní obraz
Noční vidění
Snadné ovládání
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.09.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
bezdrátová, možno umístit kamkoli v dosahu wi-fi
baterie odešla týden po záruce bez možnosti výměny
0 ×Nahlásit
Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 26.07.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
Kameru používám spíše pro kontrolu zda se zavřela vjezdová brána. Obraz je dostačující a to i v noci. Možnost upevnění na magnetický držák je fajn. Aplikace v mobilu je přehledná a funguje bezproblémově. Jediná slabina je baterie. Po koupi vydržela na nabití 1 měsíc v zimním období, přes léto pak cca 3 měsíce. Po roce používání vydrží baterie týden.
Aplikace
Obraz
Noční vidění
Pohybový senzor
Montáž
Bezdrátová instalace
výdrž baterie, po roce používání venku vydrží na plné nabití týden
0 ×Nahlásit
Petr, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1flag
Hodnoceno 17.05.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
Patří do kategorie "fotopasti" nebo může být i jako chůvička. Když něco zachytí, tak to vyfotí v pohybu a já mám na záznamu krásnou šmouhu a často vůbec nezareahuje na zřetelný pohyb. Dá se skrz ní dívat na aktuální dění. Dobrá výdrž baterie se odvíjí od dřímaní kamery, páč se vždy jen na chvíli aktivuje, vyfotí a usne. Ale jen jako takové malé čumítko je super a hlavně nikde žádná kabeláž. 👍🏻
Hezká
Malá
Vydrž baterie
Výborně drží na magnetickém držáku
Stabilní připojení i při slabším signálu
Je to spíše fotopast
Nelze nahrávat ve smyčce
Posílá převážně mázle fotky
0 ×Nahlásit
Jiří, Český Těšín 1flag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
splňuje to, co se od ni očekává, funguje tak, jak je v popisu
baterii nelze dobít do 100 %, i když kontrolka svítí nabito
0 ×Nahlásit
Zákazník, Lehniceflag
Hodnoceno 10.03.2023, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
Ked som kameru zakupila, v popise bolo uvedene ze bateria vydrzi 2 mesiace. Dnes je zjavne ze ta cast v popise bola zmazana.
Fungovala ako tak prvy rok
Vydrz baterie. Po cca roku vydrzi max 2 tyzdne.
Nocne videnie - rezolucia. Keby vas obkradnu, kamera vam pomohne akurat zistit ci to bol clovek.
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 6flag
Hodnoceno 17.12.2022, varianta Tesla Smart Camera PIR Battery
Ověřený nákup
Omezené možnosti nastavení k nahrávání, velká možnost, že si kamera prostě ničeho nevšimne anebo přestane nahrávat i když se "zrovna něco děje".
Praktické možnosti uchycení
Není nutné připojení do sítě
Vydrží reálně nějaký týden bez nabití v mrazivém počasí
Detekce pohybu a nastavení nahrání je celkem na prd. Často začne nahrávat až po několika vteřinách, kdy osoba už defakto "prošla" nebo přestane nahrávat ještě když se něco děje. Přišel jsem o spoustu věcí. Nastavení citlivosti přitom na max.
Nelze nahrávat nepřetržitě
Velmi náchylná na "létající částice" zejména v mlze či špatném počasí
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03