Obnovit stránku

Recenze Tesla Smart Plug Dual

Zajímají Vás názory a recenze na Tesla Smart Plug Dual ? U nás má zatím hodnocení 3,4 z 5 hvězdiček od 30 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tesla Smart Plug Dual . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tesla Smart Plug Dual i vy.
Tesla Smart Plug Dual  - Chytrá zásuvka
Tesla Smart Plug Dual
Skladem > 10 ks
299,-
Do košíku
Jaroslav, Dolní Lutyněflag
Hodnoceno 17.07.2024, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
Každou zasuvku lze zapnout nebo vypnout
Neustale pada wifi 😡
0 ×Nahlásit
Vladimír, Prahaflag
Hodnoceno 07.07.2024, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ok
0 ×Nahlásit
Ján, Miloslavovflag
Hodnoceno 25.06.2024, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
nie som spokojný, pravidelne sa odpája od brány, prestane fungovať-spínať podľa nastavených časov. Potrebné vypnúť a zapnúť napájanie.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ostravaflag
Hodnoceno 29.05.2024, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
Koupil jsem dva kusy. Jeden naprosto v pořádku, on-line je už měsíc, dělá přesně to, co dělat má. Druhý kus reklamuji, protože každých pár dnů zatuhne, odpojí se od Wi-Fi a nereaguje na žádné pokusy o ovládání. Pomůže jen vytažení. Opakovaně proveden tovární reset, bez výsledku. Zřejmě kvalita kus od kusu.
hezký design
nezávislé ovládání obou zásuvek
neblokuje horní pozici v dvouzásuvce ve zdi
slabý dosah Wi-Fi
nemožnost ovládat obě zásuvky současně
špatně odlišitelné barvy tlačítek pro zapnuto/vypnuto
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.05.2024, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
neustale se odpojoval, takze casovac nefungoval, vraceno, koupena verze s jednou zasuvkou, ta funguje ok
0 ×Nahlásit
Natálie, Brandýs nad Labem-Stará Boleslavflag
Hodnoceno 21.01.2024, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
stále se odpojuje od Wi-Fi
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 18.01.2024, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
Neviem ci budem s tymto vyrobkom spokojny, najma ohľadom prijmu wifi signalu, na aquaru ci xiaomi sa ani zdaleko nechyta
Ovladanie zasuviek osobitne
Problem s wifi, od rooteru je cca 9m a uz ma problem so signalom
To meranie spotreby mi vôbec nesedi
Ziadne extra funkcie nema, vyp, zap, otazna spotreba, casovac a tolko
Nekupujte to, dosah wifi je cista katastrofa, viac je offline ako online
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 4 - Braníkflag
Hodnoceno 12.01.2024, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
aplikace kde je více zařízení.
Jednoduché nastavení
0 ×Nahlásit
Jiří, Litvínovflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
0
nepoužitelné
neudrží Wi-Fi
ani 2 metry od routeru nefunguje
0 ×Nahlásit
Zuzana, Praha 10flag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta Tesla Smart Plug Dual
Ověřený nákup
Spárování proběhlo dobře
Funguje bez problémů
Lze ovládat každou zásuvku zvlášť
Dobrá cena za kvalitní výrobek
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01