Obnovit stránku

Recenze Thermal Grizzly Kryonaut (1g)

Zajímají Vás názory a recenze na Thermal Grizzly Kryonaut (1g)? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 646 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Thermal Grizzly Kryonaut (1g). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Thermal Grizzly Kryonaut (1g) i vy.
Thermal Grizzly Kryonaut (1g) - Teplovodivá pasta
Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Skladem > 10 ks
199,-
Do košíku
Martin, Přeloučflag
Hodnoceno 15.06.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
O.K.
0 ×Nahlásit
Stanislav, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 15.06.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Balenie
Vysoká cena
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 10.06.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup
Zníženie teploty procesoru a gpu na MacBooku i9 asi o 3 st. Celzia
Zníženie hlučnosti
Ventilátory nebežia hneď na začiatku naplno
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup
Parádna pasta, výborné vlastnosti
Použil som ju na MacBook Pro 15 2016 a teploty sú pri idle 45-50 stupňov. Pred tým som pri zaťažení mal teploty okolo 90-95 stupňov teraz krásnych 70-75
Ťažšie sa rozotiera
Malé množstvo ale postačí na 4-5 prepastovaní
0 ×Nahlásit
Dušan, Bratislava - Račaflag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup
Skutocne ucina pasta
i7 11700f 4.4ghz 14084 p cinebenchr23 teplota do 76 c tpd 140w vodne chladenie.10 min stress test 13746 p.30 min stability test 12783p.
Ked ju pouzijete na vzduchove chladenie a vypnete thermal throttling pri telotach blizko 100c rychlo degraduje.
0 ×Nahlásit
Šimon, Prešovflag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup
Teplota klesla o 2-3°C
Akurát vystačila na GPU, CPU a mosfety v hernom notebooku
Zatiaľ žiadne, uvidím časom
0 ×Nahlásit
Monika, Podbrezováflag
Hodnoceno 12.05.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup
TOP pasta ak chce človek to naj, ale balenie je malé za vysokú cenu. Na pár výmen ale stačí. Na druhú stranu teraz už veľké rozdiely medzi pastami nie sú, pre porovnanie Arctic MX6 mala iba o pár desiatok MHz nižší boost v burn teste kde sa dosiahla max teplota CPU, v bežnej prevádzke bude rozdiel max tak 1°C napr. 66°C vs 67°C čiže pre bežného používateľa nič podstatné.
špičková pasta
vyššia cena za gram
malé balenie
0 ×Nahlásit
Peter, Košice-Poľovflag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup
Kryonauta používam dlhodobo ako výberovú pastu na pestovanie procesorov aj grafických kariet, doteraz som bol vždy maximálne spokojný. Nenechajte sa odradiť cenou, s touto pastou budete pastovať raz rok a na to je podľa mňa 7€/gram prijateľné, na rozdiel od hnojov ako Arctic MX alebo super lacných pást ako Akasa ktorých životnosť je sotva polovičná a je nutné ich z procesora sekať ako omietku. Taktiež v balení je aj pomôcka pre rozotrenie pasty ak nechcete robiť žiadne guľôčky, X-ká a pod.
efektívna životnosť
obsah balenia
vysoká účinnosť
vysoká cena
0 ×Nahlásit
Radovan, Fryčoviceflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Myslím že lepší pasta asi není
0 ×Nahlásit
Michal, Kostolné Kračanyflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta Thermal Grizzly Kryonaut (1g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ľahká aplikácia, po rozotrení dobre drží na procesore
Super teploty
kvalita
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14