Obnovit stránku

Recenze Thrustmaster T.16000M FCS Hotas

Zajímají Vás názory a recenze na Thrustmaster T.16000M FCS Hotas? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 73 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Thrustmaster T.16000M FCS Hotas. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Thrustmaster T.16000M FCS Hotas i vy.
Thrustmaster T.16000M FCS Hotas - Herní ovladač
Thrustmaster T.16000M FCS Hotas
Skladem > 5 ks
3 299,-
Do košíku
Lubomír, Ústí nad Labem 1flag
Hodnoceno 29.05.2024, varianta Thrustmaster T.16000M FCS PC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Není český manual.
0 ×Nahlásit
Václav, Praha 3flag
Hodnoceno 16.03.2024, varianta Thrustmaster T.16000M FCS PC
Ověřený nákup
Potřeboval jsem levný joystick pro levou ruku, kterým bych doplnil své dražší kolegy pro hraní Star Citizen. Povaha vesmírného létání si příliš nerozumí s klasickou plynovou pákou. Hlavní klad joysticku je tedy jeho schopnost se přízpůsobit jak pro ovládání pravou, tak levou rukou. V tomto kontextu potěší, že T.16k je levný a překvapivě kvalitní joystick. Samozřejmě nízká cena znamená, že materiál tvoří výhradně plasty - ale přinejmenším nyní nic nevrše a joystick působí příjemně odolně. Asi hlavní výtka - plastová tlačítka na základní desce (nikoliv kniplu) jsou jen do počtu, a co se týče kvality působí lacině.
Nízká cena
Vhodné pro leváky i praváky
Ergonomický
Osvědčený design, který si na nic nehraje
Univerzální - hodí se pro DCS, Star CItizen nebo MS Flight Simulator
Má posuvný ovladač, který v případě potřeby zastoupí ovládání plynu (nepotřebujete HOTAS)
Pro změnu z pravé na levou ruku potřebujete atypicky malý šroubovák (není součástí balení).
Subjektivní, ale oranžová barva
Plastové tlačítka na základně působí lacině
0 ×Nahlásit
Miroslav, Třemošniceflag
Hodnoceno 17.02.2024, varianta Thrustmaster T.16000M FCS Hotas
Ověřený nákup
Po půl roce častého používání funguje pořád skvěle.
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 10flag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta Thrustmaster T.16000M FCS Hotas
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pěkné zařízení, ale hodně času jsem ztratil sháněním ovladčů. Jeho uplatnění v MS Flight Simulátor také není bohužel bez značné dávky nastavování.
Pěkné mechanické provedení. Pravděpodobně vydrží dlouho.
Nejde stáhnout ovladače od výrobce. Zkoušeno na několika počítačích a v různých sítích. Odpověď jejich tecnické podpory je: "Nám to jde". Žádná snaha o řešení či radu.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta Thrustmaster T.16000M FCS PC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velice dobry joystick...predchozi mi vydrzel cca 5 let a to jsem ho pouzival skoro denne.
0 ×Nahlásit
Štěpán, Homoleflag
Hodnoceno 25.08.2023, varianta Thrustmaster T.16000M FCS Hotas
Ověřený nákup
Super joystick pro letecké simulátory. Funguje zcela bez problému na IL2, War Thunder nebo Armu.
Kvalita
Množství tlačítek
Kompatibilita
Vzhled
Při pohybu s plynovou pákou občas omylem pohnu s kolečkem na levé straně.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 15.07.2023, varianta Thrustmaster T.16000M FCS Hotas
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Samotný joystick je příjemný do ruky a relativně přesný. Ovladač rychlosti má příjemně umístěné tlačítka a má možnost úpravy citlivosti. Dolporučuji.
0 ×Nahlásit
Richard, Bratislavaflag
Hodnoceno 10.05.2023, varianta Thrustmaster T.16000M Flight Pack
Ověřený nákup
Skúsenosti po roku ma nútia krotiť pôvodné 5-hviezdičkové nadšenie. Toto je rozhodne pokrok oproti Hotas X, ale aj cenový. A za podobnú cenu si môžete kúpiť napr. VKB Gladiator joystick, ktorý je násobne lepší. Nemáte síce pedále, ale máte spoľahlivý twist a kopu "klobúčikov" priamo pod palcom. Twist funkčnosť je pri T.16000M otázkou lotérie a času (je tam kontaktný senzor, ktorý sa možno dá vyčistiť, ale triválne to nie je a budete to musieť robiť každé 2 týždne). Po čase hnevá aj minijoystick na páke, takže ho ako benefit môžete odrátať. Ostanú úzke pedále, ktoré nie sú dizajnované pre chlapov so stehnami :-) a zadrhávajúci sa joystick. Aj na ňom treba občas prestriekať potenciometer pre plyn.
Za túto cenu inde nedostanete dokopy joystick, pedál a páku.
Plynová páka (a pedále k nej pripojené) sa dajú používať aj po upgrade na lepší joystick.
Joystick X/Y dobrý na túto kategóriu, aj "miniplyn" pod ním je fajn.
Veľa prvkov na plynovej páke, s Hotas X sa to nedá porovnať.
Pedále majú aj brzdy (toe-brakes).
Twist (rudder) na joysticku začne čoskoro skákať a stane sa nepoužiteľným.
Väčšina tlačidiel na joysticku je na základni. Polovica z nich navyše od ruky.
Plynová páka má potenciometer, ktorý treba po čase často čistiť.
Plyn začne po čase drhnúť, treba ho premazávať, alebo inak pohackovať (návody na internete).
Ministick na plyne po čase odíde.
Pedále sú úzke, čoskoro začnú drhnúť a nie sú veľmi citlivé, čo vadí najmä uprostred.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.03.2023, varianta Thrustmaster T.16000M Flight Pack
Ověřený nákup
Rozumná vstupní sada pro zájemce o simulátory. Skvělá volba pro milovníky dopravních letadel, u kterých stačí odřídit prvních deset a posledních pět minut letu, slušná volba pro VFR toulání nad krajinou, slabší volba pro precizní ovládání stíhaček, tankování za letu nebo přesnou střelbu z WW2 strojů. Joystick má silnou pružinu s hlučným a tvrdým středem, plynová páka i pedály při jemných pohybech výrazně přidrhávají (po přemazání slušným mazivem je plyn údajně velmi dobrý). Pedály jsou poměrně blízko u sebe a v ponožkách celkem kloužou -- na porovnání Airbusu na přiblížení úplně v pořádku, na nějaké dlouhodobé tancování to není. Tlačítek na všech prvcích je dostatek. Joystick má nedobře řešené snímání rotace, u většiny lidí začíná brzy zlobit -- naštěstí v sadě s pedály je to jedno. Pedály se připojují skrz plyn, joystick je tedy možné dodatečně upgradovat.
zajímavá cena za kompletní sadu
dostatek tlačítek, slušná ergonomie
problémová osa rotace joysticku (falešná směrovka)
pocitově levné pedály
0 ×Nahlásit
Radoslav, Banská Bystrica 11flag
Hodnoceno 02.02.2023, varianta Thrustmaster T.16000M Flight Pack
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Soft. od trustmaster je neprhladny bordel. Jedine stastie je ze ho na 95% veci nieje treba. Samotny hardware som zatial nenasiel ziaden problem. Niektore tlacitka su tksie na dosah. A plynova paka je na hodne masivna. Co moze byt problem pokial nema clovek ruku ako lopatu.
cena.
kvalita
TARGET
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12