Obnovit stránku

Recenze TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B

Zajímají Vás názory a recenze na TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 15 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B i vy.
TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B - Pedikúra
TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Skladem > 20 ks
94,-
78,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup
velká spokojenost
pozor, je opravdu ostrý
0 ×Nahlásit
Monika, Praha 4 - Podolíflag
Hodnoceno 30.04.2024, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup
přišlo mě to tupí, vyhodila jsem
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup
skvěle se drží - kvalutní
nic
0 ×Nahlásit
Markéta, Praha 4 - Kunraticeflag
Hodnoceno 02.03.2024, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
krásně jde seříznou kůže po malých vrstvách. Kupovala jsem ho na doporučení a již po prvním použití jsem nadšená.
levný
kvalitní
možnost nových žiletek
nepořežete se, jde to krásně
0 ×Nahlásit
Jan, Praha - Horní Počerniceflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup
manželka je spokojená
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 9 - Černý Mostflag
Hodnoceno 26.08.2023, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup
funguje skvěle
trochu zavádějící popis produktu, není jasné, že balení neobsahuje náhradní žiletky
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.08.2023, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup
Z popisu jsem pochopil, že jsou v balení i žiletky navíc. Bohužel je zde jen jedna žiletka.
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
13.08.2023
Dobrý den, děkujeme za upozornění. V popisu se uvádí, že jsou žiletky oboustranně použitelné, nikoliv, že jich je v balení více.
Zákazník, Dunajská Lužnáflag
Hodnoceno 05.02.2023, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vyborny orezavac ns pety
0 ×Nahlásit
Marcela, Praha 13flag
Hodnoceno 04.06.2022, varianta TITANIA Seřezávač ztvrdlé kůže 3038 PH B
Ověřený nákup
Za cenu velmi dobrá kvalita. Pozor ale, tak dobře škrábe kůži, že může zajet i do masa a teče krev :D
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09