Obnovit stránku

Recenze Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode

Zajímají Vás názory a recenze na Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode i vy.
Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode - Dron
Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode
Skladem > 5 ks
1 699,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.07.2024, varianta Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode
Ověřený nákup
Super hracka
Moznost duelu
Po spravnej kalibracii je dron stabilny
Rychlo sa vybije
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 4flag
Hodnoceno 30.06.2024, varianta Tomzon dron pro děti A23
Ověřený nákup
Prima hracka spise dovnitr. Je lehky a vitr ho odfoukne jako nic. Deti i mne to bavi.
Odolny
Druha baterka
Sviti a bavi to deti
Snadno se ovlada
Nejaky sikula mu nasadil vrtule obracene a foukalo to nahoru😁
0 ×Nahlásit
Ondřej, Prahaflag
Hodnoceno 18.06.2024, varianta Tomzon dron pro děti A23
Ověřený nákup
Bytelná konstrukce, přežije pády
Intuitivní ovládání, děti se jej rychle naučí
Příznivá cena
Občas problémy se stabilizací
Pořád má tendenci pomalinku utíkat, nezůstane ve vzduchu stát na místě
0 ×Nahlásit
Martin, Trnavaflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je to na lietanie vo vnútri, akýkoľvek vietor tomu robí už problém, veľmi citlivé na kalibráciu na rovnom povrchu ,ale stále veľmi dobrú produkt za dane peniaze.
Veľmi odolný produkt,dostal už zabrať a stále drží
0 ×Nahlásit
Miloslav, Prahaflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode
Ověřený nákup
Parádní malý dron, přidávám se k ostatním pozitivním hodnocením. Dron mám ovšem pouze den, takže nevím jak na tom bude životnost baterií a podobně.
Na dron relativně tichý
Dobré ovládání
Cena
Více baterií v balení (ve variantě dvou dronů jsou 4)
Náhradní vrtulky v balení
Poměrně odolný, dron zvládl pád z výšky stropu a nic se mu nestalo
Neudrží se na místě a stále letí lehce dopředu, díky čemuž je ovládání trochu složitější, než u (mnohem dražších) DJI dronů.
Nutnost kalibrovat po každém přistání/pádu. Je to jen jeden stisk tlačítka na ovladači a dělá se to doslova před každým vzletem dronu, tak se divím, že se nerozhodli kalibraci automatizovat. Takhle se občas stane, že na to člověk zapomene a dron je pak v podstatě neovladatelný.
0 ×Nahlásit
Veronika, Praha 6flag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta Tomzon dron pro děti A23
Ověřený nákup
Dobrá výdrž na baterie
Ovladač v balení
Svítí
Bezpečný a odolný
Menší než jsem čekala
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.04.2024, varianta Tomzon dron pro děti A23
Ověřený nákup
skvělý dron ❤️
koupil bych ho zase
0 ×Nahlásit
Daniel, Chvalkovice v Čecháchflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode
Ověřený nákup
Je velmi dulezite pred kazdym vzletem udelat kalibraci. Ja to ze zacatku nedelal a hrozne me to zlobilo. Letelo napriklad porad dopredu a podobne. Pak sem si precetl znovu navod a od te doby kalibruji. A lita paradne. Nedrzi uplne na miste ve vzduchu. Nekdy sam trochu klesa, nekdy leti malinko nekam bokem. Ale mozna za to muze ne uplne rovny podklad pri kalibraci a nebo mozna nema tak dobry giroskop. Ale jinak super a je s tim legrace. Pro male deti narocnejsi pro ovladani. Doporucuji pro vetsi deti. Jinak je to spis hracka pro tatky.
Krasne leta
Baterky navic
Dobijeni pribalenou nabijeckou
Kdyz narazi, tak se uplne zblazni
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta Tomzon A24 Dron pro děti s Battle Mode
Ověřený nákup
verze s 2 drony
hodnekrat mi padaly a jsou v poho
4 modularni baterie
zadne
0 ×Nahlásit
Marie, Frýdštejnflag
Hodnoceno 12.11.2023, varianta Tomzon dron pro děti A23
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rychlost
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16