Obnovit stránku

Recenze TP-Link Deco E4 (1-pack)

Zajímají Vás názory a recenze na TP-Link Deco E4 (1-pack)? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 279 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-Link Deco E4 (1-pack). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-Link Deco E4 (1-pack) i vy.
TP-Link Deco E4 (1-pack) - WiFi systém
TP-Link Deco E4 (1-pack)
Skladem > 5 ks
1 059,-
Do košíku
Peter, Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnoceno 17.01.2024, varianta TP-Link Deco E4 (2-pack)
Ověřený nákup
jednoduchá inštalácia
WPS, optimalizácia siete, prepínanie kanálu
možnosti prevádzky
vypnutie podsvietenia LED !!!
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta TP-Link Deco E4 (2-pack)
Ověřený nákup
hezky vypadá
nejde nastavit frekvence, je automaticky na té nejvytíženější, takže v činžáku dost zlobí
i když umožňuje jak 2,4 Hz tak 5 Hz, přepíná se automaticky, co se mu jak hodí (jestli jsem to správně pochopil, když je 2,4 vytížená, tak přepne na 5), což by možná fungovalo u nějakého routeru se super odladěným firmwarem, ale to tenhle fakt není, když se přepíná, tak vypadává, zlobí, zpomaluje se
přijde mi docela pomalý, i když papírově by neměl
0 ×Nahlásit
Marek, Trebišovflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta TP-Link Deco E4 (1-pack)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
jednoducha instalacia cez mobilnu aplikaciu
0 ×Nahlásit
Vladimír, Domažliceflag
Hodnoceno 17.12.2023, varianta TP-Link Deco E4 (1-pack)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Snadné rozšíření domácí sítě
Ze začátku se nechtělo spárovat s aplikací, nicméně WiFi fungovala. Při pozdějším spuštění aplikace již byla připojena.
0 ×Nahlásit
Jozef, Bratislava - Staré Mestoflag
Hodnoceno 11.12.2023, varianta TP-Link Deco E4 (2-pack)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
viď.predchádza.hodnotenie
0 ×Nahlásit
Denis, Drahovceflag
Hodnoceno 09.12.2023, varianta TP-Link Deco E4 (2-pack)
Ověřený nákup
potreboval som len 3ks Deco E4 na pokrytie 300m2 super
wifi mesh
aplikacia super
zapojenie bermudsky trojuholnik funguje najlepsie
ziadne
0 ×Nahlásit
Josef, Pohoříflag
Hodnoceno 03.12.2023, varianta TP-Link Deco E4 (1-pack)
Ověřený nákup
fung
0 ×Nahlásit
Ivan, Lehota okres Nitraflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta TP-Link Deco E4 (2-pack)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jedným slovom pre mňa šmejd. Smerovače sa za tú cenu neoplatia a sú to zbytočne vyhodené peniaze. Ak máte veľký dom a rozmýšľate nad tým,že si vďaka tomuto produktu rozšírite sieť tak budete sklamaní. Pretože Vám to sieť veľmi nerozšíri a kvalita takto rozšírenej siete cez TP -link Deco je pre veľké rodinné domy s poschodim aj s pivnicou nepostačujúca a často sa stretnete s tým, že smerovače nebudú medzi sebou komunikovať.
Dizajn
Cena
Nefungujú kvalitne
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 19.11.2023, varianta TP-Link Deco E4 (2-pack)
Ověřený nákup
Perfektní. I po několika letech, stále funguje
Už jich mám na domě 6
0 ×Nahlásit
Zákazník, Kněžiceflag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta TP-Link Deco E4 (2-pack)
Ověřený nákup
dokonce i jeden výrazně zlepšuje dosah wifi - ve starém domě o rozloze 200 m2 s několika silnými (60-100 cm) zdmi je signál stále 5 barů, žádné zpoždění, žádný nedostatek, většina zahrady má nyní také wifi
všechny kabely jsou součástí dodávky
dioda není příliš silná, v noci neobtěžuje
žádný manuál - pouze QR kód s aplikací, která vás pak navede
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11