Obnovit stránku

Recenze TP-Link Deco M4 (1-pack)

Zajímají Vás názory a recenze na TP-Link Deco M4 (1-pack)? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 218 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-Link Deco M4 (1-pack). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-Link Deco M4 (1-pack) i vy.
TP-Link Deco M4 (1-pack) - WiFi systém
TP-Link Deco M4 (1-pack)
Skladem > 5 ks
1 539,-
Do košíku
Firmaflag
Hodnoceno 26.04.2024, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup
Jednoduchá instalace
Stabilní připojení
0 ×Nahlásit
Pavel, Ústí nad Orlicí 1flag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup
Moje zkušenosti se týkají verze v2, je klidně možné, že si koupíte už v4, u TP-Linku nikdy nevíte, co vlastně dostanete. Pod jedním stejným jménem se skrývá hromada různých hardwarových revizí. V podstatě je to pokaždé jiný produkt.
Jednoduchá instalace
Přehledná aplikace
Dobré pokrytí signálem
Integrované antény - nemusíte dotahovat, neulomíte je
Aplikace je až příliš jednoduchá - chybí základní a důležité volby, které ale TP-Link nechce přidat - už skoro 4 roky je to prý předané vývojářům, nic se ale reálně neděje.
Nezvolíte wifi kanál
Nelze zcela vypnout DHCP server v AP módu - lze ho jen přepnout do režimu Smart, který ale občas nefunguje správně a aktivuje se, i když máte v síti jiný funkční DHCP server.
Zařízení se po půl roce zcela zhroutilo - začalo se chovat jako router i v AP módu, šel přes něj celý síťový provoz, špatně nastavený DHCP server nešel editovat na správné hodnoty
Přidání nové jednotky Deco nelze udělat po kabelu. Jen přes wifi - musíte být v dosahu prvního zařízení a to druhé přemístit na dané místo až po přidání do meshe. Detekce provozu přes kabel je dost pomalá, což nejdřív způsobí nemalé problémy se stabilitou sítě, které do 10 minut samy pominou.
Chybí SSH přístup pro pokročilou konfiguraci zařízení
Zařízení je dost pomalé - velmi pomalu startuje, je na to potřeba myslet při prvotním nastavení a po výpadku napájení
0 ×Nahlásit
Petr, Verměřoviceflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Snadná instalace
0 ×Nahlásit
Martin, Jílovéflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta TP-Link Deco M4 (3-pack)
Ověřený nákup
výborné pokrytí přehlednost aplikace rychlé nastavení
neobsahuje držáky na montáž na stěnu mohl být alespoň 1ks v sadě
0 ×Nahlásit
Lucie, Kralupy nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 19.02.2024, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup
přehledná mobilní aplikace Deco, která provede nastavením
máme pár dní, zatím funguje na 1*
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup
Nepôsobia rušivo v miestnosti
Možno tak do bytu
Dve jednotky majú horší signál, než samostatný Archer c50
Ak by som chcel poriadne pokrytie, tak ich potrebujem minimálne 5
0 ×Nahlásit
Radek, Týn nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
fungují skvěle
0 ×Nahlásit
Radim, Ostrava - Hrabůvkaflag
Hodnoceno 03.02.2024, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup
jednoduché nastavení
přehledná aplikace
nespolupracuje s Chromecast - padá celá síť
časté vypadky
nefunguje bez napojení na cloud
propojení jednotek kabelem nefunguje
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup
Design routeru
Rychlost wifi jako na kabelu i přes stěny a střechu v jiné místnosti
Cena za double-pack je přijatelná
Nastavení routeru přes přehlednou aplikaci
Na každém routeru pouze 1 LAN a 1 WAN port
0 ×Nahlásit
Hodnoceno 11.12.2023, varianta TP-Link Deco M4 (2-pack)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Bezproblémové nastavení pomocí mobilní aplikace.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03