Obnovit stránku

Recenze TP-Link Tapo L930-10, Smart WiFi LED pásek multicolor (2x5m), Homekit

Zajímají Vás názory a recenze na TP-Link Tapo L930-10, Smart WiFi LED pásek multicolor (2x5m), Homekit? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-Link Tapo L930-10, Smart WiFi LED pásek multicolor (2x5m), Homekit. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-Link Tapo L930-10, Smart WiFi LED pásek multicolor (2x5m), Homekit i vy.
TP-Link Tapo L930-10, Smart WiFi LED pásek multicolor (2x5m), Homekit - LED pásek
TP-Link Tapo L930-10, Smart WiFi LED pásek multicolor (2x5m), Homekit
Skladem > 5 ks
1 979,-
Do košíku
Eliška, Jindřichův Hradecflag
Hodnoceno 20.02.2024, varianta TP-Link Tapo L930-10, Smart WiFi LED pásek multicolor (2x5m), Homekit
Ověřený nákup
Po roce svítí jako nové
Úspora energie
Bez jediného problému, používané denně
0 ×Nahlásit
Tomáš, Nitraflag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta TP-Link Tapo L930-5, Smart WiFi LED pásek multicolor (5m)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pásik spĺňa predstavy, množstvo farebných volieb sa dcére páči. Vyberali sme podľa recenzií a sme spokojní. Možnosť znižovať intenzitu osvetlenia sa zase páči mne. Možnosť zdieľaného ovládania i pre rodiča. Zatiaľ nemáme ešte celkom doriešené ako pás umiestnime, ale to doriešime. Spokojnosť
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta TP-Link Tapo L930-5, Smart WiFi LED pásek multicolor (5m)
Ověřený nákup
Ukázka produktu (YouTube): https://youtu.be/UyeKZRmdbS0
Svítivost
Jednoduchá montáž a propojení
Česká telefonická podpora
Hromada funkcí v aplikaci Tp-link tapo
Lze propojit pomocí chytrých asistentů Alexa, Google, Samsung, Apple
Nutný router v dosahu k prvnímu zprovoznění
0 ×Nahlásit
Radek, Černoviceflag
Hodnoceno 15.07.2023, varianta TP-Link Tapo L930-5, Smart WiFi LED pásek multicolor (5m)
Ověřený nákup
ovladani přes telefon
spousta efektu
0 ×Nahlásit
Michal, Prahaflag
Hodnoceno 23.05.2023, varianta TP-Link Tapo L930-10, Smart WiFi LED pásek multicolor (2x5m), Homekit
Ověřený nákup
Funguje jak má, hezky drží na dřevěném nábytku, spokojenost
po odpojení a zapojení do elektřiny není nutné opětovné konfigurování v homekitu
přes homekit menší množství nastavení
0 ×Nahlásit
Roman, Staré Město u Uherského Hradištěflag
Hodnoceno 29.04.2023, varianta TP-Link Tapo L930-5, Smart WiFi LED pásek multicolor (5m)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velmi kvalitní led pásek za tu cenu. Má i podporu HomeKitu a ostatních aplikací na ovládání domova. Svítí velmi jasně - napomáhají tomu i bílé LED diody. I když to výrobce nedoporučuje a ani nijak oficiálně nepodporuje, po odstřižení pásku je možné jej opět napojit a mít tak mezeru mezi dvěma pásky (práce s pájkou může být díky velikosti mírně náročná, ale zvládnout se to dá)
Velmi jasné
Opravdu nádherné barvy
I když to výrobce nedoporučuje, lze rozstřihnout a následně napojit
Kvalitní aplikace
Podpora HomeKitu
0 ×Nahlásit
Ondřej, Želeticeflag
Hodnoceno 23.11.2022, varianta TP-Link Tapo L930-5, Smart WiFi LED pásek multicolor (5m)
Ověřený nákup
Vse funguje jak ma
Pres apple homekit neni nastaveni tak “dokonale” jako v tapo aplikaci
0 ×Nahlásit
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnoceno 17.10.2022, varianta TP-Link Tapo L930-5, Smart WiFi LED pásek multicolor (5m)
Ověřený nákup
Renomovana doveryhodna znacka
Mnozstvo funkcii
Priame wifi pripojenie bez potreby bridgu
Samostatne RGB diody a biele diody
Kvalitna mobilna aplikacia s dobrym hodnotenim
Funguje s Google Home / Google Assistant
Nedodavaju nadstavce na spojenie pasika po prestrihnuti, daju sa ale dokupit neznackove
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08