Obnovit stránku

Recenze TP-Link Tapo T310

Zajímají Vás názory a recenze na TP-Link Tapo T310? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-Link Tapo T310. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-Link Tapo T310 i vy.
TP-Link Tapo T310 - Senzor
TP-Link Tapo T310
Skladem > 10 ks
449,-
Do košíku
Josef, Klášterec nad Ohří 1flag
Hodnoceno 03.06.2024, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
presne hodnoty a celý dům pod kontrolou, hlavně víme kde je třeba topit a kde ne
0 ×Nahlásit
Jan, Kostelec nad Labemflag
Hodnoceno 19.05.2024, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
senzační věcička, ale pozor funguje pouze s Hubem, samostatně ne !
signál na krátkou vzdálenost jde i přes sklo, nebo jiné překážky, bez rušení,
ve skutečnosti malé rozměry, což je velká výhoda, v nabídce vypadá monstrózně,
v aplikaci TAPO ukazuje aktuální teplotu a vlhkost i bez rozkliknutí ikony.
0 ×Nahlásit
Dušan, Brnoflag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
funguje to skvěle ( je nutné mít k tomu hub)
maly
přesný
TP udává výdrž baterie až 2 roky
0 ×Nahlásit
Michal, praha 10flag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.03.2024, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
Senzor má malé rozměry a pěkné dílenské zpracování. Dostanete k němu ještě několik drobností, pomocí kterých ho můžete připevnit na různé povrchy nebo někde zavěsit. Pracuje na knoflíkovou baterii, výdrž zatím nemohu posoudit. K fungování potřebuje hub od stejného výrobce. Vše se nastavuje přes aplikaci v mobilním telefonu. Postup je intuitivní a v mém případě téměř zcela bezproblémový (musel jsem senzor resetovat, ale pak už na druhý pokus vše v pořádku). Jako největší nevýhodu vidím to, že výrobce řeší u výrobků Tapo vše jen přes mobilní aplikaci, určitě by to chtělo ještě alespoň nějaké jednoduché rozhraní pro počítač.
kvalitní (naměřené hodnoty odpovídají realitě)
nenápadné malé rozměry
přes aplikaci v mobilu funguje bez problémů
v podstatě nic, spárování s hubem se sice povedlo až na druhý pokus, ale pak už bylo vše v pořádku
chtělo by to ještě nějaké webové rozhraní, vše je přístupné jen přes aplikaci v mobilu
0 ×Nahlásit
Miroslav, Osekflag
Hodnoceno 15.10.2023, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
Stejně jako i ostatní výrobky od TP linku je vše jednoduché, intuitivní a přehledné. Vyvážená je i cena vs. kvalita + design.
Nic
0 ×Nahlásit
Martin, Lučivnaflag
Hodnoceno 13.10.2023, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Odporucam,no zaroven upozornujem na slabsi signal.teplomer mam 4 kusy.pisem to preto ze to nieje signalom.dosah komunikacie s hub zariadenim v dome je slabe.na 11 metrov ukazuje silu signalu najslabsiu a z casu na cas sa koli tomu odpaja.skusal som vsetky kusy a robil to kazdy.do 10 metrov je to super.preto viem ze je to dialkou.inac odporucam ak mate mensi dom.
Male
Lahke nastavenie
Jednoducha instalacia
Slaby signal,tak do 10 metrov je aj v dome malo
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 10flag
Hodnoceno 08.10.2023, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
opravdu velmi jednoduchá intuitivní instalace
dělá, co jsem očekával
0 ×Nahlásit
Martin, Ostravaflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
malá velikost
splňuje přesný účel
zatím vše ok
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 22flag
Hodnoceno 13.06.2023, varianta TP-Link Tapo T310
Ověřený nákup
Překvapilo mě, jak je o proti jiným zařízení řady Tapo, toto čidlo nejhůř vymyšlené. Například magnet není součástí zadního těla jako u čidla s displejem, ale je přibaleno jako příslušenství k nalepení na záda (ale v některých případech to může být i výhoda). Také aktualizace je u tohoto čidla řešena zvláštně, kdy se aktualizace projeví až po 8 hodinách instalace nebo se musí z čidla vyjmout na tři vteřiny baterka.
šňůrka na zavěšení v balení
jednoduché spárování s aplikací Tapo
Magnet není součástí těla
aktualizace firmwaru
nutnost zakoupit hub H100
lze sledovat teplotu a vlhkost jen pomocí aplikace Tapo (přes Google Home se primárně zobrazí teplota a vlhkost až po rozkiknutí bez teploty a přes SmartThings se primárně zobrazuje vlhkost a až po rozkliknutí se zobrazí teplota a vlhkost)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14