Obnovit stránku

Recenze TP-Link TL-WR802N

Zajímají Vás názory a recenze na TP-Link TL-WR802N? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 45 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-Link TL-WR802N. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-Link TL-WR802N i vy.
TP-Link TL-WR802N - WiFi router
TP-Link TL-WR802N
Skladem > 5 ks
649,-
Do košíku
Marie, Praha 10flag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
Snadné nastavení
Velmi rychle lze používat
Je prodávaný jako cestovní roater ale požívala jsem přes rok života v Asii, a nijak mě nelimitoval. Do malého pokoje na koleji nebo na hotel úplně dostačující
Velmi krátký kabel, je potřeba dokoupit, aby router nemusel být zavěšený od přípojky, nedosáhne to ani na zem.
0 ×Nahlásit
Peter, Zbehyflag
Hodnoceno 16.08.2023, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
potreboval som vyriešiť problém s wifi modulom na tablete k registračnej pokladni fiskalpro, ktorý z nejakého dôvodu náhodne vypadával na Unifi sieti. škatuľka pomohla. funguje ako wifi client s káblom ktorý je zasunutý do tabletu. Zatiaľ (zhruba dva týždne) bez výpadku. za mňa palec hore
cena
funguje spoľahlivo
táto verzia nemá hardvérové tlačítko na prepínanie módu a je treba ho konfigurovať z web rozhrania
0 ×Nahlásit
Martin, Banská Bystrica 5flag
Hodnoceno 20.07.2023, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
Velkost
Trochu komplikovane menu
0 ×Nahlásit
Marek Vejšický, Praha 4 - Modřanyflag
Hodnoceno 16.04.2023, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
Funguje jak má ve módu client
je malý
nemohl jsem se za žádnou cenu připojit kabelem a dostat do nastavení. Povedlo se mi to až přes wi-fi. Nastavil jsem ho jako klienta a pak už fungoval normálně. Nevím čím to mohlo být
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.08.2022, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
malý
slabá anténa
0 ×Nahlásit
Jan, Bernartice u Milevskaflag
Hodnoceno 17.11.2020, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
jednoducha konfigurace
rezim klient
0 ×Nahlásit
Miroslav, Zohorflag
Hodnoceno 27.05.2020, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
Funguje len v niektorych pripadoch.
0 ×Nahlásit
Otakar, Praha - Dolní Počerniceflag
Hodnoceno 16.08.2019, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
Super zařízení, koupil jsem už druhé
Dá se připojit kabelem na tmobile TV a pak si mysli ze je přímo na modemu (client mode)
Velmi snadné a rychlé nastaveni
Vše potřebné je v balení
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Trenčín 5flag
Hodnoceno 11.05.2018, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
Splnil čo som očakával - pripojenie TV na internet. Napájanie cez USB alebo adapter.
Neviem o žiadnom.
0 ×Nahlásit
Michal, Prahaflag
Hodnoceno 30.11.2017, varianta TP-Link TL-WR802N
Ověřený nákup
prakticky všechny módy, které člověk může potřebovat
malý
lze napájet přes USB
zatím funguje skvěle
překvapivě slušný příjem i šíření signálu (s ohledem na velikost)
pro uživatele se základním povědomím jednoduchá a bezproblémová konfigurace
zbytečně intenzivní světlo diody
kdyby se někam vešel ještě jeden vstup pro LAN/WAN (aby bylo možné např připojit router k internetu a zároveň připojit počítač síťovým kabelem) - daň za velikost
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06