Obnovit stránku

Recenze TP-Link TL-WR902AC

Zajímají Vás názory a recenze na TP-Link TL-WR902AC? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 36 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-Link TL-WR902AC. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-Link TL-WR902AC i vy.
TP-Link TL-WR902AC - WiFi router
TP-Link TL-WR902AC
Skladem > 5 ks
879,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Presto ze je zarizeni zamysleno jako prenosne na cesty, pouzivam ho jako permanentni router v byte. Signal je vsude dostacujici (Netflix nebo O2tv jedu na TV vyhradne bezdratove), prestoze nema externi anteny. Vyhovuje mi miniaturni velikost, takze je schovany v male skrince. Pres USB se da snadno pripojit externi disk.
kompaktni velikost
dostatecny signal i pro stredne velky byt
usb
nema ani jeden ethernotovy vystup
0 ×Nahlásit
Jiří, Litoměřiceflag
Hodnoceno 18.01.2024, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje jak má.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup
po počátečním nastavení funguje hned po zapojení. Supr, pokud hodně cestujete a chcete s sebou brát např. chromecast a nest mini.
malé rozměry
snadné nastavení
ok dosah
přehledné administrační rozhraní
nejednoznačný návod pro použití hotelové wifi, ale dá sr na to přijít
0 ×Nahlásit
Toyota Material Handling Slovensko, Bratislavaflag
Hodnoceno 04.04.2023, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Mensi dosah, ale krabicka je urcena prave na take pouzitie - hotel, intrak, potiahnutie sygnalu dalej, ... Takze to nie je minus.
Male jednoduche na nastavenie, vela moznosti pouzita.
0 ×Nahlásit
David, Maršovflag
Hodnoceno 23.03.2023, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup
Rychlé
Malé
Kabel vypadává
0 ×Nahlásit
David, Pragueflag
Hodnoceno 22.03.2023, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup
jednoduchý setup
po prvotnom nastavení je to plug & play, stačí nájsť v hoteli / u známych zásuvku + ethernetový kábel / router
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 23.08.2022, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup
funguje podla ocakavani
prijemne admin menu ako asi pri kazdom tp-linku
fyzicky male a lahke zariadenie
POZOR - ethernet je iba half-duplex! fotky klamu, su tam len 4 kontakty
poziadavky na napajanie su vacsie nez som ocakaval (5V 2A) - napr Mikrotik MapLite si vystaci s 5V 0,5A
0 ×Nahlásit
Miloš, Badínflag
Hodnoceno 18.05.2022, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup
malé rozmery, pekný design
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 9 - Hloubětínflag
Hodnoceno 06.05.2022, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup
je malý super pokryti spokojen
nic
0 ×Nahlásit
Zákazník, Plzeňflag
Hodnoceno 04.11.2021, varianta TP-Link TL-WR902AC
Ověřený nákup
WiFi AC
USB-A pre 4G modem!
fyzický prepínač režimov WiFi spojenia
krátky napájaci kábel (asi 30cm)
microUSB napájaci konektor
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14