Obnovit stránku

Recenze Trust Gemi RGB 2.0

Zajímají Vás názory a recenze na Trust Gemi RGB 2.0? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Trust Gemi RGB 2.0. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Trust Gemi RGB 2.0 i vy.
Trust Gemi RGB 2.0 - Reproduktory
Trust Gemi RGB 2.0
Skladem > 10 ks
399,-
Do košíku
Oto, Jivinaflag
Hodnoceno 13.02.2024, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Obecně vzato, za tu cenu se asi moc čekat nedá, ale i tak je tam dost much, které mi na nich spíše vadí a daly by se určitě doladit. Proč se barvy po chvíli rozhodí a svítí každý reproduktor jinak, to je mi záhadou. Ale už se pak nedoženou.
relativně nízká cena
celkem obstojný zvuk, ale žádný zázrak
krátký kabel mezi reproduktory
podsvícení nelze vypnout
po krátké chvíli spolu podsvícení reproduktorů nekoresponduje a každý svítí jinou barvou
vyvážení není úplně dle mého gusta
0 ×Nahlásit
Adam, Mladá Boleslav, Čejeticeflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Při mírně zvýšené hlasitosti ošklivě praskají, musel jsem vyměnit
0 ×Nahlásit
Petr, Budečflag
Hodnoceno 15.01.2024, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup
Výkon dobrý.
Rozumná cena.
Připadá mi jako by vyl jejich zvuk zkreslený. Chtěli by tónově posadit trochu níž. Ale možná to zpraví ekvalizér.
0 ×Nahlásit
Stanislava, Bratislavaflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje, druhykrat som kupovala overeny vyrobok, mam s nim dobru predchadzajucu skusenost.
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnoceno 29.04.2023, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup
relativně kompaktní
nejde vypnout / změnit světlo
0 ×Nahlásit
Zákazník, Rožňavaflag
Hodnoceno 10.12.2021, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup
Super repráky za super cenu
RGB svetielka sa nedajú nastaviť farebne ako chcete
Svetielka svietia každé inak
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 25.08.2021, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup
Vynikající repráčky, neočekával jsem tak kvalitní zvuk!
0 ×Nahlásit
Kamil, Osoblahaflag
Hodnoceno 15.12.2020, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup
levné bedničky s průměrným zvukem
ledka osvětlující membrány mění barvy, a to naprosto nezávisle na zvuku a nejde nijak vypnout (leda štípačkama), jako barevná hudba na nic, navíc dost nepříjemně osvětluje prostor.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Králíkyflag
Hodnoceno 08.08.2020, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup
kvalitní a čistý zvuk
trošku mě mrzí že není možnost si podsvícení jakkoliv nastavit
0 ×Nahlásit
Filip, Most 1flag
Hodnoceno 02.01.2020, varianta Trust Gemi RGB 2.0
Ověřený nákup
Za ty prachy výkon slušný i zvuk
Úprava basů
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14