Obnovit stránku

Recenze Trust GXT 708 Resto Chair Black

Zajímají Vás názory a recenze na Trust GXT 708 Resto Chair Black? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 57 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Trust GXT 708 Resto Chair Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Trust GXT 708 Resto Chair Black i vy.
Trust GXT 708 Resto Chair Black - Herní židle
Trust GXT 708 Resto Chair Black
Skladem > 5 ks
3 999,-
Do košíku
Dominik, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta Trust GXT 708W Resto Chair White
Ověřený nákup
Lehké sestavení
Robustní
Opěrka se dá uzamknout v pozici
Kolečka jsou pofiderní
0 ×Nahlásit
David, Liberec 1flag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta Trust GXT 708 Resto Chair Black
Ověřený nákup
pohodlná
hezky polohovací
fakt super na dlouhou práci nebo hraní her
kolečka jsou hrozná, škrábou podlahu a nejezdí. Doporučuji koupit jiná a vyměnit
0 ×Nahlásit
Lukáš, Předbojflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta Trust GXT 708 Resto Chair Black
Ověřený nákup
Mám jí týden a oproti "křeslu" je to velký posun. Takže zatím spokojenost...
židle je stabilní a vypadá odolně,
je velmi pohodlná
možnost náklonu bederní části - zad
houpací mechanismus
otočné područky
přídavné bederní a hlavové polštářky
kůže se samozřejmě trochu potí, ale s tím se musí počítat
Na mojí postavu 176 cm je nejnižší poloha tak trochu na hraně, ale zase mě to bude nutit sedět rovně :)
Nikde není uvedeno, že houpací mechanismus lze aktivovat až po náklonu bederní části - myslel jsem si že je to rozbité :)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.01.2024, varianta Trust GXT 708W Resto Chair White
Ověřený nákup
Pohodlná
Kolečka jsou kvalitní a židle celkově dobře jezdí
Velké množství nastavitelných částí
Opěradla na ruce jsou uvolněné a velmi jednoduše se pohnou aniž byste to chtěli
Polštář pod krk neustále sklouzává dolů, pokaždé když odděláte krk z polštáře, musíte ho narovnat zpět
Skřípe
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 5 - Smíchovflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta Trust GXT 708B Resto Chair Blue
Ověřený nákup
pohodlna
prijemny lehce omyvatelny material
polohovatelnost
konecne zidle na ktery neprepousti pist a udrzuje si svoji vysku :D
kolecka - na to v jaky cenovy kategorii se zidle pohybuje jsou neskutecne spatny, drhnou a tim skrabou podlahu, delaji hluk, okamzite jsem dokoupil https://www.alza.cz/antares-1061-pro-tvrde-povrchy-baleni-5-ks-d6541401.htm a s nima je to skvely
operky na ruce - jak uz tady hodne lidi psalo, operky se vyklaj, nedrzi si polohu
0 ×Nahlásit
Martin, Šumperkflag
Hodnoceno 22.08.2023, varianta Trust GXT 708 Resto Chair Black
Ověřený nákup
po roce častého používání je židle stále ve skvělém stavu
velmi pohodlná
opěrky na ruce se vyklají
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta Trust GXT 708W Resto Chair White
Ověřený nákup
Jednotlivé kusy židle a materiály se tváří adekvátně, ne-li lépe než jak je židle ceněná. Jakmile se složí dohromady, tak se ten pocit z ceny obrací. Opěrky i když příjemné, tak se vrtí. Při potřebě sundat bederní opěrku se musí povolit minimálně jedna strana upevnění zad židle, aby se dal vytáhnout celý popruh. Tak alespoň přijde vhod jednoduchá (de)montáž. Krční opěrka je poměrně tvrdší a na své malé vertikální ose (~10cm) klouže dolů. Pro můj průměrný vzrůst (180/80) zvláštní provedení sedacích dimenzí - sedák jen o trochu, ale příjemně větší, ramenní šířka až moc, možná hokejové chrániče by to vyladily, a výška zad a místa pro opření hlavy o ~5cm nižší než by se hodilo. Jedna z těch židlí, na kterou je lepší si sednout před pořízením.
Vzhled
Kvalitní materiály
Bederní opěrka
Stabilní i při sklopených zádech
Jednoduché složení
Vrtící se opěrky rukou.
Krční opěrka by si zasloužila stahovatelný pásek (elastický jí nahoře neudrží)
Zvláštní rozměrové dimenze pro sedací/opírací části
Pro odebrání bederní opěrky je nutno skoro sundat celý záda židle
0 ×Nahlásit
Jana, Číhošťflag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta Trust GXT 708W Resto Chair White
Ověřený nákup
Kupoval jsem ho v akci ale napočítali si normální cenu s tím že mi to vráťej zpět už je to měsíc a stále nic!!!
Židle super
Alza
Kupoval jsem ho v akci o 500 Kč levnější ale napočítali si normální cenu s tím že mi to vráťej zpět už je to přes měsíc a stále nic!!!!
0 ×Nahlásit
Michal, Batizovceflag
Hodnoceno 03.06.2023, varianta Trust GXT 708W Resto Chair White
Ověřený nákup
polohovanie
na krátku dobu aj pohodlná ale nie na dlho :D
netreba sa báť že sa prepadnete je silná a zvládne aj väčšiu záťaž :D
za tú cenu som očakával troška lepšiu stoličku
dlhšie sedenie pri pc nehrozí po pár hodinách sedenia sa človek musí ísť prejsť aby to rozchodil.
0 ×Nahlásit
Jan, Zdiměřiceflag
Hodnoceno 25.04.2023, varianta Trust GXT 708 Resto Chair Black
Ověřený nákup
Design
Kvalitní zpracování
Vcelku pohodlná
Loketní opěrky se snadno otáčí
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11