Obnovit stránku

Recenze Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml

Zajímají Vás názory a recenze na Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml i vy.
Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml - Opravná sada pneu
Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Skladem > 10 ks
249,-
Do košíku
Poradna a návody Recenze 11
Miroslav, Zdíkovflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup
Zatím nevím, ještě jsem nepoužil
0 ×Nahlásit
David, Stramberkflag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup
Celkově zatím nedokážu ohodnotit...
dnes použito, uvidíme jestli to funguje
pravděpodobně je třeba použít na prázdnou pneu, v mém případě se pneu vyfukuje, cca 1,2 baru za 14 dní. Použito při cca 1,6 baru a nevydržel uzávěr. Něco ale do pneu nateklo, taak snad to utěsní
0 ×Nahlásit
Marek, Frýdek-Místekflag
Hodnoceno 21.08.2023, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup
Jeden z mála vhodných i na větši pneu
0 ×Nahlásit
Martin, Čejkoviceflag
Hodnoceno 01.08.2023, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup
při použití vytekl kolem tlačítka spraye
Vadný kus
0 ×Nahlásit
Ivo, Praha 2flag
Hodnoceno 18.06.2023, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Splňuje funkční požadavky.
Funkční výrobek pro opravu pneu při nenadálém poškození
0 ×Nahlásit
Lenka, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 01.05.2023, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
jednoduchá manipulace, podle návodu na lahvi to zvládne každý
opravdu to funguje, gumu, která seděla "na ráfku" mi to nafouklo na 1,5. Po dofouknutí u benzínky jsem ujela dalších 100km. Tlak držel ještě druhý den, vypadalo to, že defekt se doopravdy opravil. Na bezpečné dojetí do servisu je toto super řešení.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 02.04.2023, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup
Pomohlo👍
0 ×Nahlásit
Miloš, Praha 6 - Nebušiceflag
Hodnoceno 19.03.2023, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nefunkční, vráceno do obchodu, obchod vrátil peníze za produkt
0 ×Nahlásit
Marcel, Český Těšínflag
Hodnoceno 11.07.2022, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup
Pouzito na defekt na 18" pneu, byl to jen malicky otvor po hrebicku v behounu pneu a sprej to nedokazal zalepit.
Nefunguje
0 ×Nahlásit
Lukáš, Kozmiceflag
Hodnoceno 12.05.2022, varianta Tyreweld sprej na opravu defekt 500ml
Ověřený nákup
Skladné
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12