Obnovit stránku

Recenze Ubiquiti UniFi AP U6+

Zajímají Vás názory a recenze na Ubiquiti UniFi AP U6+? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 14 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Ubiquiti UniFi AP U6+. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Ubiquiti UniFi AP U6+ i vy.
Ubiquiti UniFi AP U6+ - WiFi Access Point
Ubiquiti UniFi AP U6+
Skladem > 5 ks
2 790,-
Do košíku
andmark s.r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 27.05.2024, varianta Ubiquiti UniFi AP U6+
Ověřený nákup
stabilne pripojenie
vyborne aj ako client alebo site extender
cena-vykon je super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta Ubiquiti UniFi AP U6+
Ověřený nákup
Kúpil som si tento Unifi U6+ AP a Omada EAP653 na porovnanie. Keď mám pravdu povedať, čakal som od tohto ospevovaného Unifi AP viacej. Trochu som bol až zaskočený že o koľko bol pomalší oproti druhému produktu. Bez Unifi Controllera na to radšej zabudnite. V tej ich appke sa naozaj nič nedá nastaviť. Nakoniec som sa toto rozhodol vrátiť a nechal som si Omada AP. Na obrázku je Omada na vrchu, Unifi na spodku. Oba testované na CH100, 160MHz, max RF výkon.
Pekný dizajn podľa mňa
Jednoduchá správa cez Unifi Controller
Funguje aj bez Controllera
Nižšia rýchlosť a signál oproti Omada EAP653 v rovnakej cenovke
Bez Controllera nemá žiadne web UI, len slabá appka
Iba PoE napájanie
Zložitejšia montáž na stenu a prívod kábla
0 ×Nahlásit
Tomáš, Rakovníkflag
Hodnoceno 06.05.2024, varianta Ubiquiti UniFi AP U6+
Ověřený nákup
poměr cena/výkon
osvědčená kvalita UniFi
velikost - neruší
síla signálu - oproti předchozí generaci má značně větší dosah signálu
velmi slušná rychlost přenosu
až 8x SSID
propustnost slábne od cca 15 aktivních klientů (ne až od 30 jak se píše na fórech)
0 ×Nahlásit
Václav, Uničovflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta Ubiquiti UniFi AP U6+
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
system unifi
jen rozšireni moji stavajici site ap
novinka
dostatecny vykon v malem tele
0 ×Nahlásit
Marcel, Veselí nad Lužnicí 1flag
Hodnoceno 29.03.2024, varianta Ubiquiti UniFi AP U6+
Ověřený nákup
Dosah
Rychlost
Montáž
Cena
Nemožnost správy mimo wifi
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Ubiquiti UniFi AP U6+
Ověřený nákup
vynikající konfigurace přes UniFi
0 ×Nahlásit
Martin, Prahaflag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta Ubiquiti UniFi AP U6+
Ověřený nákup
Slavný Unifi control software má pod kapotou mongoDB, které je 3 roky bez podpory a 5 let po vývoji. Neexistuje linuxová distribuce, která by pro balíček monga v4 měla v repu platný certifikát. Takže to chce instalovat ručně a lámat závistlosti, nebo si roztočit docker image třetí strany (nebo to instalovat na windows, kde to stejně nefrčí na provní dobrou, je třeba CPP runtime) a smířit se s tím, že vám síť žene něco, co má potencíální bezpečnostní díry. Bravo. Hlavně že UI je hezké. Neschopnost Ubiquiti vyřešit změnu licencování databáze za několik let je šokující. Nejhorší na tom však je, že človek na trhu v tomto segmentu nemá moc podobně ucelených alternativ.
Hezký design
Pokud člověk rozchodí konzoli, tak se to i dobře konfiguruje
Spousta doplňků v ekosystému unifi
Výkon
Na pohled hezký řídící SW
Rozhozeno s PFsense v pohodě.
Signál není až taková hitparáda, ale k tomu má ubiqiti LR modely.
Montážní sada na zeď je nedomyšlená. Pokud máte cokoliv, co není rovné jako sklo (jakože máte třeba omítku), tak je problém jak s nasazením, tak s sundáním. To si urvete jak hmoždiny, tak vodící lištu na kabel. Já bohužel nemám ten luxus, abych měl UTP kabel veden z krabice. Příště pod ponzážní podložku vrazím 1-2mm podložek a bude to lepší.
Průnik kabelu je úzký, pokud máte poctivý CAT6, tak to tam procpete jen tak tak.
Unifi software v řídící konzoli je "pod kapotou" ubohost.
Světýlko lze buď zapnout (fajn noční osvětlení), nebo vypnout. Lepší by bylo nastavení harmonogramu, nebo třeba úrovní.
Nutnost dalších investic (tu konzoli lze provozovat na jakémkoliv PC, ale přicházíte o observability sítě, pokud to vypnete).
Pokud máte vlastní firewall/router, tak jej v topologii nevidíte. Aspoň dummy ikonku a protokol/rychlost tam mohli dát.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Prahaflag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta Ubiquiti UniFi AP U6+
Ověřený nákup
Dejte si pozor na to, že tento produkt lze adoptovat do unify jen pokud je verze Network modulu 7.3.76 a vyšší.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08