Obnovit stránku

Recenze USB Playstation Icons Light

Zajímají Vás názory a recenze na USB Playstation Icons Light? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 130 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s USB Playstation Icons Light. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na USB Playstation Icons Light i vy.
USB Playstation Icons Light - Stolní lampa
USB Playstation Icons Light
Skladem > 5 ks
699,-
Do košíku
Pavel, Štětíflag
Hodnoceno 25.05.2024, varianta USB Playstation Icons Light
Ověřený nákup
Možnost mít na baterky
pokud chcete na kabel je zde v balení microusb krátké
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.02.2024, varianta USB Playstation Icons Light
Ověřený nákup
Svítí.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta USB PlayStation Icons Light XL
Ověřený nákup
ukradol mi to kamarat
0 ×Nahlásit
David, Vsetinflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta USB PlayStation Icons Light PS5
Ověřený nákup
Kdyz se to v noci zapne, cena tohoto plastoveho produktu se strojnásobí !
Je zabudovan zvukovy senzor, takze lze nastavit rezim sviceni, blikani, nebo Reakce na zvuk ! (Blika kdyz mluvite nebo treba hrajete).
Playstation je jedina herni konzole kterou uznavam, takze povinnost !
Nikdy nedavej na prvni dojem, nebo alespon, ne tet.
Na prvni pohled prumerne az podprumerne zpracovani
pozor Křehké !
0 ×Nahlásit
Zákazník, Hribsko Stezeryflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta USB Playstation Icons Light
Ověřený nákup
Víko s mini šrouby místo posuvného
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 9flag
Hodnoceno 24.10.2023, varianta USB PlayStation Icons Light PS5
Ověřený nákup
U me dobry, je fakt ze je to plastovy a je to videt, ze je to takovy "levny" ale sviti super, da se pouzit i jako nocni svetylko, ktery neoslnuje a pritom je videt v mistnosti, kam clovek jde....
0 ×Nahlásit
Tomáš, Hořoviceflag
Hodnoceno 22.10.2023, varianta USB Playstation Icons Light
Ověřený nákup
pekne sviti
splnilo očekávání
nejsou v baleni baterky
0 ×Nahlásit
Pavla, Červený Újezdflag
Hodnoceno 09.10.2023, varianta USB PlayStation Icons Light XL
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Moc hezký doplněk do dětského pokojíčku, syn je nadšený. Jen by mohla být přijatelnější cena, ale jako u všeho, platí se zde značka.
0 ×Nahlásit
Zákazník, České Budějoviceflag
Hodnoceno 14.06.2023, varianta USB PlayStation Icons Light PS5
Ověřený nákup
Vypada celkem dobre
vyhazuje jistice
na stejnem obvodu s routerem absolutne nepouzitelne.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.06.2023, varianta USB PlayStation Icons Light XL
Ověřený nákup
Rychlé dodání
Vše v fuguje
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11