Obnovit stránku

Recenze Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type

Zajímají Vás názory a recenze na Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 119 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type i vy.
Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type - Redukce
Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Skladem > 10 ks
149,-
Do košíku
Chairos, s. r. o., Bratislavaflag
Hodnoceno 10.03.2024, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup
Pouzivam pre zapojenie HyperX sluchadiel s combojackom dozadu do pocitaca do zakladnej dosky (rozdelene speakers/mic) v kombinacii s Vention Cotton Braided TRRS 3.5 mm Male to 3.5 mm Female Audio Extension, nebadam stratu kvality zvuku.
CTIA
textilne prevedenie by sa hodilo viac, no na 0.3m vzadu v PC skrinke nevadi
0 ×Nahlásit
Michal, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 08.02.2024, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup
Zasunul a slyšel jsem ..... :-D
Gumový povrch
Huře jde zasunout ale výhoda ,už se samovolně nevytáhne
Zvuk perfektní
0 ×Nahlásit
AGADAH s.r.o., Mšenoflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup
U produktu by mělo být důrazně napsáno, že se nejedná o stereo kabel, ale právě je zde přítomna čtveřice konektorů, neslučitelných s běžných stereo jackem 3,5. Začíná v tom být pěkný chas. Kabel tedy nelze použít jako propojka pouze k audiu.
0 ×Nahlásit
Jiří, brnoflag
Hodnoceno 30.01.2024, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup
material
délka
špatně popsány pro
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup
Dle očekávání funguje ve problému
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 6flag
Hodnoceno 20.12.2023, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup
Stále funguje bez problémů
0 ×Nahlásit
Jiří, Prostějovflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Když potřebuju přiopojit sluhcátka k PC co ma Sound Blaster, a potřebuji aby mne i někdo slyšel, tak jediné řešení je tento splitter. Jedna koncovka do inu druhá do outu a jede se. No je trochu horší zvuk pak v sluchátkách ale tak co už. Hlavně že mě ostatní slyšej.
rozbočovačka
cena
0 ×Nahlásit
Martin, Česká Lípa 6flag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup
funguje mikrofon i sluchátka
nevím jestli to je jen u mne ale je slyšet parkart ozvěna hry když mám zaply mikrofon
0 ×Nahlásit
Tomáš, Partizánske 1flag
Hodnoceno 13.10.2023, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje tak jak ma.
Funguje
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.08.2023, varianta Vention 2x 3.5mm Male to 3.5mm Female Audio Cable 0.3m Black ABS Type
Ověřený nákup
nezhoršuje kvalitu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12