Obnovit stránku

Recenze Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1m Black Metal Type

Zajímají Vás názory a recenze na Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1m Black Metal Type? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 171 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1m Black Metal Type. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1m Black Metal Type i vy.
Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1m Black Metal Type - Audio kabel
Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1m Black Metal Type
Skladem > 20 ks
119,-
Do košíku
Jozef, Bratislava - Devínksa Nová Vesflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1.5m Black Metal Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobry material.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 5flag
Hodnoceno 22.12.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1.5m Black Metal Type
Ověřený nákup
prodloužení kabelu
0 ×Nahlásit
Marián, Chynoranyflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1.5m Black Metal Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super obchod
0 ×Nahlásit
Luboš, Česká Lípaflag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 5m Black Metal Type
Ověřený nákup
Vention dělá obecně kvalitní kabely které se jentak nerozpadnou, ještě lepší je Ugreen, ale za citelně vyšší cenu. Stejné kabely se pořídí na AliExpress, ale ta cena tady je stejná, neli nižší.
Provedení budící důvěru
Kvalitní konektory
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 5flag
Hodnoceno 20.11.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 3m Black Metal Type
Ověřený nákup
5m verze se nevyplati, je tam sum, tahle je jeste OK
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 5flag
Hodnoceno 20.11.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 5m Black Metal Type
Ověřený nákup
braided cable (textilni)
vznika sum, 5m uz je moc, u 3m to jeste jde
0 ×Nahlásit
Peter, Martinflag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 1.5m Black Metal Type
Ověřený nákup
Odpad - funguje iba jeden kanál
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Jilemniceflag
Hodnoceno 27.10.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 5m Black Metal Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
délka kabelu 5m
0 ×Nahlásit
Michal, Košflag
Hodnoceno 17.10.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 3m Black Metal Type
Ověřený nákup
Na mikrofón nie je vôbec vhodný – šumí pomerne hlasno. To je ale najmä moja chyba, mal som si skôr dohľadať, že potrebujem kábel s ochranou.
Opletaný kábel
Príjemná cena
Nevhodný na mikrofón – šumí
0 ×Nahlásit
Patrik, Branticeflag
Hodnoceno 13.10.2023, varianta Vention Cotton Braided 3.5mm Jack Audio Extension Cable 0.5m Black Metal Type
Ověřený nákup
Někdy za kabel od sluchátek omylem zatáhnu, a dost sluchátek se tím už zničilo za plus mínus stejnou dobu, kterou už mám tenhle prodlužováč, který ale zatím stále funguje perfektně.
Funguje jak má
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18