Obnovit stránku

Recenze Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 1m Black

Zajímají Vás názory a recenze na Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 1m Black? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 348 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 1m Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 1m Black i vy.
Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 1m Black - Síťový kabel
Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 1m Black
Skladem > 20 ks
89,-
Do košíku
Milan, Velká Loseniceflag
Hodnoceno 20.05.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 10m Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vše
0 ×Nahlásit
Miroslav, Banská Bystrica 11flag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 8m Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spĺňa všetky predpoklady, tenký a spoľahlivý. Kvalita prenosu je vyššia aj pri dĺžke kábla 8m. Spokojný
0 ×Nahlásit
Lukáš, Sokolov 1flag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 8m Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nic
Plochý kabel
0 ×Nahlásit
Rudolf, Prahaflag
Hodnoceno 07.04.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 10m Black
Ověřený nákup
spokojenost
0 ×Nahlásit
Rudolf, Prahaflag
Hodnoceno 07.04.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 2m Black
Ověřený nákup
spokojenost
0 ×Nahlásit
Matěj, Jihlavaflag
Hodnoceno 29.03.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 3m Black
Ověřený nákup
Funguje jak má a rychlosti odpovídají
Poměrně dobře se s ním pracuje a snese ohnutí. Nechtělo se mi kabel krátit a krimpovat, tak jsem to na hulváta hodně ohnul a přeložil(téměř zlomil) do pravého úhlu, o 270 stupňů. Počítal jsem že to nedá a já budu muset krátit. Měřil jsem a funguje stále má 100%
0 ×Nahlásit
Samuel, Bystrovanyflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 5m Black
Ověřený nákup
Pěkný vzhled
Kvalitní zpracování
0 ×Nahlásit
Martin, Brnoflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 10m Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Plochý, pevný, dobře skladný a manipulovatelný
0 ×Nahlásit
Peter, Topoľčanyflag
Hodnoceno 03.03.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 15m Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Používam na 1Gb ethernet spojenie, kde postačuje. Jeden soft mi ukázal, že spojenie je 51m pri 15m kábli. Určite samotné kábliky sú veľmi tenké. PVC obal je dostatočne pevný a je relatívne odolný. Aj napriek tomu by som si dával pozor pri práci s ním, lebo podľa všetkého nejde prelisovať nové konektory.
Na 1Gb stačí
Funguje
Tenký kábel je možné ľahko skryť alebo vopchať cez úzke priestory.
Samotné káble musia byť veľmi tenké, myslím, že označenie CAT5e by bolo vhodnejšie
Podľa všetkého nejde prelisovať do nového konektora
0 ×Nahlásit
Rudolf, Prahaflag
Hodnoceno 03.03.2024, varianta Vention Flat CAT6 UTP Patch Cord Cable 8m Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
V pořádku
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12