Obnovit stránku

Recenze Vention Smartphone and Tablet Holder Black

Zajímají Vás názory a recenze na Vention Smartphone and Tablet Holder Black? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 122 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vention Smartphone and Tablet Holder Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vention Smartphone and Tablet Holder Black i vy.
Vention Smartphone and Tablet Holder Black - Držák na mobilní telefon
Vention Smartphone and Tablet Holder Black
Skladem > 10 ks
129,-
Do košíku
Josef, Ostravaflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Green
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vše špatně, nedrží,mobil se převrací a na tablet zapomeňte, převrací se!
0 ×Nahlásit
Dana, Zdibyflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Green
Ověřený nákup
spokojenost s výrobkem.
malý šikovný stojánek na mobil.
používám na mobil Redmi 13 pro 5 G
funguje jak má
příznivá cena
nic
0 ×Nahlásit
Robert, Praha 8flag
Hodnoceno 23.04.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Black
Ověřený nákup
Bohužel, tento stolní držák telefonu nedokáže udržet tlusté telefony a ani tenčí neudrží po doteku rukou, vždy se vyklouzne.
nedrží dobře
0 ×Nahlásit
Jakub, Ostrava - Stará Běláflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jedna se o lacinejsi stojanek, ale ktery splnuje ocekavani a za tu cenu je to dobra koupe v ramci pomeru ceny a prakticnosti.
Lacinejsi stojanek na telefon, ktery plni ucel podle ocekavani a predpokladu
Telefon drzi jak na sirku tak na vysku
Esteticky optimalni a neni nijak kycovite rusivy na stole
Idealni na cesty, jelikoz nezabere nejak misto - skladny
Gumove chranice na stojanku v mistech, kde dochazi ke styku s telefonem
Musite si najit optimalni rozvor neboli pozici pro ustaveni telefonu, jinak se vam muze stojanek preklapet
Omezena polohovatelnost
0 ×Nahlásit
Dana, Brezová pod Bradlomflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Gray
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Perfektný držiak na mobil. Zakúpený už niekľký kus.
0 ×Nahlásit
Josef, Zruč nad Sázavou 1flag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Black
Ověřený nákup
stojan je funkční
0 ×Nahlásit
Radka, Praha 6 - Dejviceflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Gray
Ověřený nákup
Levné
Když dám telefon na stojato tak přepadavá, je to nízké. Tak po jedné zde recenzi používám také obráceně vzhůru nohama a to drží. Když dám telefon nalezato, tak ale v pohodě.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Banska Bystricaflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Lacne a postacujuce.
0 ×Nahlásit
Pavel, Doksyflag
Hodnoceno 18.01.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Black
Ověřený nákup
Udrží telefon i tablet. Včetně toho, když mají obal.
Flexibilní nastavení poloh. Jde s tím snad cokoliv.
Výběr barev potěšil.
0 ×Nahlásit
René, Roztokyflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta Vention Smartphone and Tablet Holder Black
Ověřený nákup
Samsung s23 ultra v něm drží i s obalem
Polohovatelný
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17