Obnovit stránku

Recenze Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type

Zajímají Vás názory a recenze na Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 59 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type i vy.
Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type - Datový kabel
Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type
Skladem > 10 ks
249,-
Do košíku
Pavel, Praha 6flag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Jeden z mála se zahnutými konektory.
Kabel je opletený, takže nechytá nečistoty.
Používám v autě a někdy mi telefon hlásí, že je vlhkost/nečistoty v konektoru, problém je nejspíše v kabelu, protože po připojení jiného kabelu problém zmizí.
0 ×Nahlásit
Jiří, Mělník 1flag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Splňuje moje požadavky, esteticky vydařený.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.02.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 2M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Bytelné konektory
Kvalitní opletení
Cena
0 ×Nahlásit
Vítězslav, Hradec Královéflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vše OK
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 9flag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje s Apple Carplay ve Škoda Octavia IV
0 ×Nahlásit
Filip, Český Těšínflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Pokud by jste tento kabel chtěli pro připojení SSD disku k iPhonu 15 pro k nahrávání videa v Apple Proress logu tak jeho rychlost není dostatečná pro zápis.
hezké zpracování
pomalá rychlost
0 ×Nahlásit
Dušan, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 09.11.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dlhšie som hladal takýto typ konektoru.
0 ×Nahlásit
Jiří, Liberec 7flag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 0.5M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Skvělý krátký úhlový kabel - koupil jsem pro nabíjení dronu v batohu, kde by se normální konektor nevešel / vylomil
0 ×Nahlásit
Radek, Úvalyflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 1.5M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
jsem s tímto kabelem zcela spokojen
úhlové konektory nepřekáží při nabíjení notebooku a nevytahují se ze zdroje.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Ostrava - Muglinovflag
Hodnoceno 22.08.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) 2.0 to USB-C Dual Right Angle 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je málo nabídek na kabel USB-C / USB-C s 90° konektory a ještě méně je s 90° konektorem jen na jedné straně. Značkové kabely (např samsung, belkin a jiné) toto nemají v nabídce skoro vůbec, takže alespoň vrabec v hrsti ...
rychlost
90° konektor
zpracování
zatím nic
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16