Obnovit stránku

Recenze Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 3m Aluminum Alloy Type

Zajímají Vás názory a recenze na Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 3m Aluminum Alloy Type? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 302 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 3m Aluminum Alloy Type. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 3m Aluminum Alloy Type i vy.
Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 3m Aluminum Alloy Type - Datový kabel
Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 3m Aluminum Alloy Type
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
189,-
Do košíku
Martin, Holešovflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 0.25m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
výborný datový kabel, který funguje i se zařízeními, kde jiné datové kabely selhávají
0 ×Nahlásit
Jakub, Přílepyflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 1m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Bytelný
Poddajný (tenký, ale opletený)
0 ×Nahlásit
Roman, Praha 4flag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1.5m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
made in china
Kvalitní kabel za dobrou cenu
0 ×Nahlásit
David, Stráž Nad Nisouflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 2m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
délka
odolnost
textilní provedení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 1m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Levný
Rychle se zničil a vyvyklal (přibližně za 3 měsíce)
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 4 - Hájeflag
Hodnoceno 17.12.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 1m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Nenabije Samsung A22
0 ×Nahlásit
Róbert, Prešovflag
Hodnoceno 25.10.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 0.5m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
praktický
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 2m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Dlzka
Prevedenie povrchu kabla
Kabel vysoky odpor, pri 5V rezime nie je schopna dodat ani tvrdost 2A. Pri IQOS cez tento kabel nedokaze nabijat stanicu a nahrievac sucasne. Pri zmene kable a tej istej nabijacke je to pohode.
Kvalita elektrickej casti je zla. Uz druhy kabel sa poskodil tak, ze sa telefon nedokaze prepnut to rychleho nabijania a telefon hlasi ze sa nabije za 8 hodin. Pri zmene kabla pekne krasne za okolo 1 hodiny
Aj novy kabel ma problem s datovou komunikaciou. Pripojenim do samsungu a notebooku neprebehne ziadna detekcia. Nie je mozne posielat subory. Pri zmene kable datova komunikacia ide dobre.
Uz nikdy viac tento kabel, je kus odpadu.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 3m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Funguje
Plastový kryt USB-C je trošku hrubšie, treba si dať pozor pri zariadeniach, kde je female zapustené. Do Xiaomi Mi Camera 2 som to ledva natlačil.
0 ×Nahlásit
Filip, Praha 8 - Ďábliceflag
Hodnoceno 02.10.2023, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 1.5m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Z nějakého důvodu vůbec nefunguje se Samsung A52 a s jiným Samsungem ano
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19