Obnovit stránku

Recenze Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1m Aluminum Alloy Type

Zajímají Vás názory a recenze na Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1m Aluminum Alloy Type? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 322 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1m Aluminum Alloy Type. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1m Aluminum Alloy Type i vy.
Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1m Aluminum Alloy Type - Datový kabel
Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1m Aluminum Alloy Type
Momentálně nedostupné
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 1m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Kovové
Pletené
Funguje
0 ×Nahlásit
Martin, Hradec Královéflag
Hodnoceno 09.03.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 2m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Potřeboval jsem ooravdu kvalitní kabel pro nabíjení a přenos dat a udělal jsem dobře. Kvalitní zpracování, konektory krásně zapadnou, pevně drží a nekvrdlají se v zařízení. Koupil jsem hned dva. Doporučuji :-)
Kvalitní zpracování
Rychle se s ním nabíjí
Cena je výborná
0 ×Nahlásit
Jan, Jablonec nad Nisouflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1.5m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
USB-A USB-C
odolné zpracování
dobrá cena
suprový materiál
žádné
0 ×Nahlásit
Ladislav, Litoměřiceflag
Hodnoceno 28.02.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1.5m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Prostě nabíjecí kabel slušně zpracovaný a tak akorát dlouhý. Červená barva je (hlavně v autě celkem praktická, je dobře vidět.
Nabíjí slušně rychle
Opletení příjemně zvyšuje odolnost
Je dost dlouhý
Koncovky vypadají bytelné
0 ×Nahlásit
Jindřich, PRAHA 4 - JMflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 2m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
..splnil přesně očekávání, používám jako nabíjecí kabel..
0 ×Nahlásit
Martin, Holešovflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 0.25m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
výborný datový kabel, který funguje i se zařízeními, kde jiné datové kabely selhávají
0 ×Nahlásit
Jakub, Přílepyflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 1m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Bytelný
Poddajný (tenký, ale opletený)
0 ×Nahlásit
Roman, Praha 4flag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Red 1.5m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
made in china
Kvalitní kabel za dobrou cenu
0 ×Nahlásit
David, Stráž Nad Nisouflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 2m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
délka
odolnost
textilní provedení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Cable 3A Gray 1m Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Levný
Rychle se zničil a vyvyklal (přibližně za 3 měsíce)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16