Obnovit stránku

Recenze Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type

Zajímají Vás názory a recenze na Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 81 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type i vy.
Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type - Audio kabel
Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type
Skladem > 10 ks
319,-
Do košíku
Jan, Praha 4 Modřanyflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 0.1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Produkt splnil mé očekávání, vyřešit připojení sluchátek k tabletu bez 3,5mm konektoru.
Velmi dobře funguje s tabletem RT3 Oukitel. který nemá 3,5mm Jack
Přehrává hudbu a telefonuje bez nutnosti instalace čehokoliv, stačí zastrčit do USB-C portu a připojit sluchátka s mikrofonem (se čtyřmi kontakty Jacku)
Za provozu prakticky nehřeje
Na pohled kvalitní provedení konektorů i kabelu
Dobrá cena
Konektor 3,5mm jde do redukce zasunout velmi ztuha
0 ×Nahlásit
Ondřej, Zlínflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Zahřívání pochopitelné z důvodu aktivních prvků Zvýšený odběr energie baterie zařízení Výborná hlasitost s 115dB/mV a 23Ohm impedance
Kovové tělo
Pletený kabel
Kvalitní zpracování
Kabel by mohl být kratší metr je hodně
0 ×Nahlásit
Petr, Červený Kostelecflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
při nízké hlasitosti je slyšet lupání
úzký jack, je třeba nasouvat a vyndávat větší silou
0 ×Nahlásit
Ján, Krupinaflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
DAC funguje a narozdiel od lacnych ho moj telefon rozoznal a nenapisal "nepodporovane zariadenie". mam S21+
0 ×Nahlásit
Jan, Česká Třebováflag
Hodnoceno 27.01.2024, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zahřívá se
Po zahřátí špatně převádí signál
Jednou za čas vystřelí do uší nepříjemný zvuk
0 ×Nahlásit
Karol, Rajec nad Rajčiankouflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje so Samsung A54
0 ×Nahlásit
David, Prahaflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 0.1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
funguje i s telefony Samsung
0 ×Nahlásit
Luděk, Jeseniceflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 0.1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Funguje bezvadně
Přijímání hovorů
Mohla by být ještě kratší
0 ×Nahlásit
Zákazník, Čiližská Radvaňflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje ako má.
0 ×Nahlásit
Milan, Vernárflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta Vention USB-C Male to 3.5MM Earphone Jack With DAC Adapter 1M Gray Aluminum Alloy Type
Ověřený nákup
Funguje spravne, zvup prijemny a cisty.
Funguje s S21FE
Trosku urychluje vybijanie baterie.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02