Obnovit stránku

Recenze Viking EP16W 16000mAh

Zajímají Vás názory a recenze na Viking EP16W 16000mAh? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 17 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Viking EP16W 16000mAh. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Viking EP16W 16000mAh i vy.
Viking EP16W 16000mAh - Powerbanka
Viking EP16W 16000mAh
Prodej skončil
Michal, Opavaflag
Hodnoceno 20.09.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Perfektní. Používám skoro denně a jsem spokojený.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Bratislava - Dúbravkaflag
Hodnoceno 08.08.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup
negativa boli viac menej ocakavane v tejto triede, a celkovo patri medzi tie lepsie powerbanky co so mal, a funkcne a efektivne solarne panely su velke plus.
2-3 hodiny na slnku dobilo jednu ledku indikatora, co je mimoriadne dobre. Teoreticky je teda 100% nabitelne za den na slnku.
odolna
rychlo sa dobija aj zo siete
zabudovane kable su velmi uzitocne.
usb-C nenabija takou rychlostou aku mam u inej powerbank. Ani na mobile neukaze "rychlo nabijanie". Ale je to rychlejsie ako bezne nabijanie obycajnou nabijackou. Takze nieco medzi.
na nabijanie treba stlacit tlacitko, aby sa zapla. Parkrat sa mi stalo ze som pripojil a zabudol stlacit, a nenabilo. Ine powerbanky maju detekciu pripojenia.
Slabsie zariadenia, ako wireless sluchatka, odpaja, ako by bol nizky nabijaci prud a powerbanka si mysli, ze tam nic nie je pripojene. Treba opakovane zapinat aby ich nabilo
bezdrotove nabijanie je zbytocne. Velmi haklive na presne polozenie, slaby vykon, a principialne velmi energeticky stratove
0 ×Nahlásit
Vladimír, Bratislava - Račaflag
Hodnoceno 30.06.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Odporúčam, robí to čo má napísané
0 ×Nahlásit
P.K.Electronic s.r.o., Čadcaflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup
Celkom pekný dizajn
Obsahuje led svietidlo
Bezdrôtové nabíjanie
Káble v balení
Prvý kus s vadnou batériou, nabíjala sa asi hodinu signalizovala 100% a pri pripojení mobilu sa vypla asi o 10minút že je úplne vybitá. Ďalší kus už snáď bude v poriadku.
0 ×Nahlásit
Matej, Sereď 1flag
Hodnoceno 24.06.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup
9/10 by som jej dal ✌🏼
Odolná
Na slnku dlhšie vydrží
Dá sa núdzovo dobiť na slnku
Káble
Kvalita
Cena/výkon
Baterka je tam zbytočne
Solárne panely mohli byť uchytené lepšie
0 ×Nahlásit
Martin, Blatnicaflag
Hodnoceno 11.06.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
plni funkciu
vaha/hmotnost
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.06.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup
Množstvom funkcií a pripojení je to asi najlepšia power banka, akú som našiel v ktorejkoľvek ponuke. Je dobrá pre tých, ktorí neľutujú rozmery a hmotnosť, ale ocenia bohatú výbavu, v ktorej je prítomné asi všetko, čo malé power banky majú. Káble nesené priamo "na palube" a solárne panely umožňujú zobrať power banku tak ako je a nemyslieť na žiadne ďalšie príslušenstvo,ktoré k nej treba pribaliť. Som s ňou spokojný. Poznámka ku vzhľadu: platí verzia, ktorá je na reklamnom obrázku s LED baterkou, teda power banka má zelené čelá a čierne štyri úzke strany. Poznámka pre majiteľov hodiniek Apple alebo Samsung – vaši výrobcovia nepodporujú celosvetový štandard bezdrôtového nabíjania Qi, na vine nie je power banka. Pred kúpou si stále treba overiť, či konkrétne zariadenie podporuje bezdrôtové nabíjanie cez štandard Qi.
na rozdiel od výrobkov s jedným solárnym panelom, 4 solárne panely už stačia na dobitie power banky
má vyklápacie očko na zavesenie, napríklad na turistický batoh, takže slnko môže svietiť na rozložené panely aj počas túry
robustné prevedenie (okrem rozbaľovacích solárnych panelov)
má zabudované nabíjacie káble – a navyše sú chránené proti poškodeniu a dobre označené (vstup/výstup)
má všetky dôležité indikátory – stav nabitia power banky, či sa práve nabíja iné zariadenie bezdrôtovo (Qi), či sa power banka dobíja cez solárne panely
ponúka 5 spôsobov pre nabíjanie zariadení: USB A, Micro USB, USB C (až dva konektory), Lightning (Apple) a bezdrôtovo cez Qi
ponúka 4 možnosti pre dobíjanie power banky: USB A, Micro USB, USB C a cez jej solárne panely
je možné zároveň dobíjať power banku a nabíjať cez ňu zariadenia – dobré vtedy, keď napríklad pre návštevu nemáte nabíjačku ani kábel pre iPhone, tak power banku použijete ako nabíjačku (nabíja sa z elektriny a zároveň svojím káblom nabíja iPhone)
konektor USB C pod gumeným krytom je obojsmerný – umožňuje aj nabíjanie zariadení aj dobíjanie power banky – aj keď túto informáciu pohľadom nezistíte, je to len v návode
priložený je len malý letáčik s nevyhnutným popisom v angličtine a ani v ňom nie je všetko, čo potrebujete
nemá slovenský návod – bez neho na niektoré funkcie neprídete –– OPRAVA: slovenský návod je v Alze v sekcii Na stiahnutie (ale to sa v balení výrobku nedozviete)
predná LED baterka síce svieti dostatočne, ale nesvieti ani veľmi rovnomerne, ani veľmi silno a v strede lúča farba nie je biela, ale výrazná modrá
chyba návodu — to, že na boku je výklopné očko na zavesenie, sa tam nedozviete – a keďže je nenápadné, možno na to ani nikdy neprídete, že aj túto užitočnú vec máte k dispozícii
modré LED-ky ukazujúce stav nabitia power banky svietia veľmi slabo, vonku cez deň ich vidíte len po pritienení rukou — na vine je dymové sklíčko, ktoré prepúšťa málo svetla z LED, ktoré sú pod ním
úroveň IP krytia sa nedozviete nikde – uškodí power banke, ak na ňu zaprší?
nemá osobitný režim pre nabíjanie zariadení s maličkým nabíjacím prúdom (napr. slúchadlo hands-free), ale dá sa to obísť – pripojí sa aj jedno zariadenie s väčším nabíjacím prúdom a tak sa zabráni automatickému vypnutiu nabíjania po 30 sekundách
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.04.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup
Skvělá powerbanka. Používáme ji na zahradě. Je super že má vlastní kabely a nemusíme je nosit. Navíc se dá zároveň zapojit na zásuvku a nabíjet, takže ji občas používáme, jako nabíječku pro víc telefonů.
vlastní kabely
solární panel
dá se nabíjet ze zásuvky a zároveň používat
kabely se musí po použití dobře schovat jinak zavazí a mohli by se rozbít
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.04.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup
Powerbanka skvěle nabíjí telefon přes zabudované kabely. Solární panel rychle powerbanku nabíjí. Největší výhodou powerbanky je, že nemusím tahat zbytečné kabely.
rozkládací solární panel
kabely umístěny v těle powerbanky
robustní
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.03.2023, varianta Viking EP16W 16000mAh
Ověřený nákup
Díky umístění kabelů v těle powerbanky není zapotřebí s sebou nosit další kabely pro napájení zařízení. Kapacita powerbanky je zde dostatečná a s velkou přesností odpovídá kapacitě udávanou výrobcem, což se v dnešní době málo vidí. Díky rozkládacímu solárnímu panelu jste schopni powerbanku dobít kdekoliv, kde svítí slunce.
Rozkládací solární panel
Kapacita
Kabely umístěny v těle powerbanky
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13