Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Recenze VILEDA Mixer 4, 40 m

Zajímají Vás názory a recenze na VILEDA Mixer 4, 40 m? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 66 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s VILEDA Mixer 4, 40 m. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na VILEDA Mixer 4, 40 m i vy.
VILEDA Mixer 4, 40 m - Sušák na prádlo
VILEDA Mixer 4, 40 m
Skladem > 5 ks
1 330,-
Do košíku
Firmaflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
Spousta místa pro sušení, funkčně nádherně vyřešený.
Slabší kolečka
0 ×Nahlásit
Pavel, Třinec 1flag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
Je super velký, výhoda že je skládací 😉
Je slabší, mohl být trošku kvalitnější.
0 ×Nahlásit
Hana, Praha 4flag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
dobry susak do malého prostoru
0 ×Nahlásit
Tomáš, Příbram 1flag
Hodnoceno 08.02.2023, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
Skladnější a vejde se na něj minimálně stejně prádla jako na klasický rozkládací, který ale vyžaduje více místa.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Kutná Hora 1flag
Hodnoceno 15.12.2022, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
Do menšího bytu jsme nechtěli klasický velký skládací sušák na prádlo. Tenhle zabírá málo místa, lehce se skládá a díky kolečkům se jednoduše přemisťuje. Určitě doporučuji.
Cena
Vertikální sušák nezabírá tolik místa
Držák na ramínka
Kolečka
Na klasický skládací sušák se prádlo věší snadněji
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.10.2022, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
Kdybych ten sušák kupoval primárně na běžné prádlo, tak plně souhlasím se všema předchozíma recenzema, ja ho kupoval jako druhý dodatečný pouze na dlouhé prádlo šaty atd. Takže pro mě jsou jediným problémem, zmiňovaná kolečka. První test (pouze 3 košile) a jedno kolečko nevydrželo odsunutí o 1 metr. Nejdříve jsem přemýšlel o reklamaci, ale takový sušák má na trhu už jen druha renomovaná firma jako vileda a tam je problem stejný. Kolečka jsem dal pryč, místo nich filc samolepku a stabilita daleko větší.
vertikální sušák na šaty a dlouhé prádlo
plastová kolečka na jedno použití, drží za plastové čepy ani ne 1 cm, hned po prvním testu (3 košile jedno ruplo v úchytu)
0 ×Nahlásit
Lucie, Brno 17flag
Hodnoceno 24.04.2022, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
Super skladný sušák, pro menší prostory super.
Horší věšet větší prádlo jako trička apod., ale dá se poskládat. Nejvrchnější sušák je dost vysoký.
0 ×Nahlásit
Martin, Pardubiceflag
Hodnoceno 21.11.2021, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
Zabírá málo místa
Skladné
Na větší kusy oblečení musíte část složit a tím přijdete o plochu na další kusy
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Brno 39flag
Hodnoceno 12.10.2021, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
Výborný sušák, stabilní, na několik praček.
Žádné.
0 ×Nahlásit
Kateřina, Kralupy nad Vltavouflag
Hodnoceno 02.01.2021, varianta VILEDA Mixer 4, 40 m
Ověřený nákup
skladnost
kapacita
možnost otevřít jen jednu půlku a přirazit sušák ke zdi a tím ušetřit prostor
je pojízdný, dá se tedy přesouvat, jak má člověk potřebu
slabé dráty, které se prohýbají pod prádlem, takže jsem zvědavá, jak dlouho vydrží
přijít na začátku, jak se skládá a rozkládá byl trochu oříšek, ale pak už dobré
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09