Obnovit stránku

Recenze WANBO T6 MAX

Zajímají Vás názory a recenze na WANBO T6 MAX? U nás má zatím hodnocení 3,5 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WANBO T6 MAX. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WANBO T6 MAX i vy.
WANBO T6 MAX - Projektor
WANBO T6 MAX
Skladem > 5 ks
8 990,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta WANBO T6 MAX
Ověřený nákup
Dobrá svietivosť
Nepodporuje americké aplikácie, google tiež nejde poriadne sa nedá kliknúť na vyhľadávanie
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta WANBO T6 MAX
Ověřený nákup
Design
Kompaktní
Splnil očekávání
Možnost zrcalit například mobil
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta WANBO T6 MAX
Ověřený nákup
Kvalitní ostrý obraz (když se pustí video ve 4K, tak ještě lepší) :-)
Aplikace
Malé rozměry
Ideální na chatu nebo v létě na zahradu
Světelnost je také slušná (nemusí být úplná tma)
Zatím žádné
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.08.2023, varianta WANBO T6 MAX
Ověřený nákup
Vzhled
Android TV, netflix nesel a nabídka ostatního je tragicka
Udělali se nám na obraze 2 fleky, reklamace vyřešena dobropisem
0 ×Nahlásit
Jiří, Pelhřimovflag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta WANBO T6 MAX
Ověřený nákup
Velice zajímavý projektor se spoustou funkcí a za celkem rozumné peníze. Kupoval jsem jako alternativu k televizi do ložnice a zatím jsem spokojený.
solidní obraz
slušná svítivost (dá se sledovat i v lehce osvíceném prostředí)
Vlastní OS + 16GB interní paměti
dostačující zvuk
4bodová korekce lichoběžníkového zkreslení
zrcadlení z jiných zařízení
autofocus + ovládaní ostření ovladačem
Hezký design
Množství podporovaných aplikací pro systém Android v zařízení
absence slotu na paměťové karty
škoda, že nemá nožičku pro regulaci sklonu projektoru
0 ×Nahlásit
Martin, Bratislavaflag
Hodnoceno 06.03.2023, varianta WANBO T6 MAX
Ověřený nákup
dobry tak akurat ako nudzovka na chatu
pouzitelne k laptopu
ok obraz
mobilita
nepouzitelny andoid, aplikacie ako HBO max a Netflix streamuju len v SD, teda nevyuzitie HW
sRGB farby, vsetko je vyblite
len kvoli vacsej uhlopriecke to nestoji za to ako nahrada TV pretoze obrazovo je to navrat o 20 rokov spat
0 ×Nahlásit
Michael Pšenička, Praha 3flag
Hodnoceno 16.01.2023, varianta WANBO T6 MAX
Ověřený nákup
pěkný obraz
slušný zvuk
android tv
automatický focus
celkově pěkné provedení
v této cenové relaci dobrá koupě
větrák je slyšet, skryje ho zvuk
neautorizovaný android, instalace některých aplikací pomocí instalátorů apk (o2tv,sweet.tv,iVysílání,seznam.tv,vlc atd)
objevují se častečky prachu na zrcátku, zatím bez vlivu na obraz
0 ×Nahlásit
Robert, Prahaflag
Hodnoceno 14.10.2022, varianta WANBO T6 MAX
Ověřený nákup
Za tu cenu opravdu nic moc, doporučuji spíše Xiaomi Smart Projector 2 - mnohem lepší zvuk, lepší obraz, tichý ventilátor (skoro není slyšet), větší podpora aplikací
celkem hezký obraz
design
cena, avšak v poměru k výkonu nic moc
hlučný ventilátor
není podpora Netflix, VOYO
slabší zvuk
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04