Obnovit stránku

Recenze WD Black SN770 NVMe 2TB

Zajímají Vás názory a recenze na WD Black SN770 NVMe 2TB? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 133 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD Black SN770 NVMe 2TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD Black SN770 NVMe 2TB i vy.
WD Black SN770 NVMe 2TB - SSD disk
WD Black SN770 NVMe 2TB
Skladem > 5 ks
3 499,-
Do košíku
Jozef, Komárnoflag
Hodnoceno 24.05.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 1TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rýchle dodanie
0 ×Nahlásit
Lubomír, Litovelflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 500GB
Ověřený nákup
Rychlost
Kvalita
Spolehlivost
0 ×Nahlásit
Bence Magyarics - B. F. TECH, Imeľflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 1TB
Ověřený nákup
rýchlosť čítania/zápisu
predpokladaná životnosť
lepšia cena oproti iným značkám
0 ×Nahlásit
Jiří, Chomutovflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 500GB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Osobně tedy WD Black SN770 považuji za slušný základní rychlý Gen4 model od WD, i když osobně bych asi vždy sáhl po SN850 s tou jeho DRAM cache, protože těch 300 korun rozdílu není příliš. Ale prostě chápu, proč chce WD mít model jako je SN770 v nabídce. Konkurence je má prostě také. Co mohu říci, že funkčně v běžné praxi na běžném PC ta absence DDR4 cache překvapivě nevadí, alespoň tedy běžným méně náročným uživatelům. U této generace je to vyřešeno velmi dobře a většinou v běžném využití systémového SSD v běžném PC, disk dosahuje velmi dobrého a stabilního výkonu.
0 ×Nahlásit
Marek, Oslanyflag
Hodnoceno 15.03.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 2TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spĺňa popísané parametre akurát prvotné formátovanie som musel vykonať mobilom na koľko Pc mi ho vôbec nenašiel ale potom už všetko išlo ako má...
0 ×Nahlásit
Miroslav, Tornaľaflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 1TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Herný režim
Nemam
0 ×Nahlásit
Milan, Rakováflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 2TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rýchlosť
Cena
Záručná doba
0 ×Nahlásit
Tomáš, Malackyflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 1TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatiaľ neviem povedať, ale testy dopadli dobre, uvidíme časom
0 ×Nahlásit
Jakub, Blížejovflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 1TB
Ověřený nákup
ryclost
cena
0 ×Nahlásit
Martin, Brno 18flag
Hodnoceno 12.01.2024, varianta WD Black SN770 NVMe 1TB
Ověřený nákup
Kupoval jsem jako disk do NASu, aby na něm běžel docker a zatím naprosto v pohodě. K mému překvapení dokonce hřeje méně než WD Red, který je pro NAS přímo dělaný. Kdybych teda kupoval znovu, asi bych volil rovnou do obou pozic tyto Blacky, než Red
Nehřeje
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04