Obnovit stránku

Recenze WD Gold 8TB

Zajímají Vás názory a recenze na WD Gold 8TB? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 96 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD Gold 8TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD Gold 8TB i vy.
WD Gold 8TB - Pevný disk
WD Gold 8TB
Skladem > 5 ks
5 839,-
Do košíku
Radoslav, Ústí nad Labem 10flag
Hodnoceno 10.02.2024, varianta WD Gold 12TB
Ověřený nákup
kdo se rozhoduje pro NAS a potřebuje tišší HDD, tak bohužel. Ma skvělé vlastnosti pro rychlost
Rychlost
Odezva
7200ot.
hluk
vyšší teploty
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 21.01.2024, varianta WD Gold 4TB
Ověřený nákup
dělá strašnej rachot. Takhle hlučnej a pomalej disk jsem už dlouho nepotkal :-(
dělá strašnej rachot. Takhle hlučnej a pomalej disk jsem už dlouho nepotkal :-(
0 ×Nahlásit
Aleš, Jindřichův Hradecflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta WD Gold 10TB
Ověřený nákup
Většinou s novými disky nemám problém, ale tentokrát je poměr cena a kvalita špatná a pravidelné klepání v klidovém stavu je hodně nepříjemné.
funguje podle očekávání
hlučnost - při zápisu, ale to je akceptovatelné
PRAVIDELNÉ KLEPÁNÍ HLAV (po 4s) v klidovém režimu je nepříjemné hlavně večer a v noci, tak přemýšlím, jestli budu reklamovat nebo vracet - tohle WD red nedělá
0 ×Nahlásit
Tomáš, Jihlavaflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta WD Gold 10TB
Ověřený nákup
Využito v synology Ds218+
Rychlý
Prodloužená záruka
Mírně hlučnějši
0 ×Nahlásit
Karel, Hradec Královéflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta WD Gold 10TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ok
0 ×Nahlásit
Břetislav, Prahaflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta WD Gold 8TB
Ověřený nákup
velmi pevný disk
0 ×Nahlásit
Oliver, Průhoniceflag
Hodnoceno 07.11.2023, varianta WD Gold 10TB
Ověřený nákup
Bohužel dorazil nerozpoznatelný správou disků, musel jsem vrátit
0 ×Nahlásit
Petr, Slatinkyflag
Hodnoceno 10.10.2023, varianta WD Gold 12TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
samozrejme cena by mohla byt lepsi, ale to neni potreba ani zminovat
pouzil jsem jej v Synology NASu
rychlost
vubec mi neprijde hlucny
az budu potrebovat rozsirit kapacitu urcite sahnu po stejnem modelu. spolehlivost bude snad dobra - to ukaze samozrejme az cas
0 ×Nahlásit
Jan, Praha - Horní Počerniceflag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta WD Gold 8TB
Ověřený nákup
do NAS, zatím bez chyb
0 ×Nahlásit
Milan, České Budějoviceflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta WD Gold 4TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
O něco hlučnější rozjezd ploten i provoz.
Oproti předchozím diskům výrazně rychlejší
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13