Obnovit stránku

Recenze WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute

Zajímají Vás názory a recenze na WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 60 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute i vy.
WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute - Vestavná trouba
WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute
Skladem > 5 ks
8 699,-
Do košíku
Zdeněk, Praha 3flag
Hodnoceno 04.05.2024, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute
Ověřený nákup
6.smysl, teleskopický rošt, tiché zavírání, design
přepínání příkonu trouby mezi 16A a 13A - toto rozhodlo o koupi
Nejde změnit program který běží, musí se vypnout a zase zapnout
svorkovnice přívodního kabelu je pod zadním krycím plechem, při výměně přívodního kabelu za jiný je nutné troubu zezadu rozebrat
0 ×Nahlásit
Hugo, Praha 5flag
Hodnoceno 23.04.2024, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dle recenzí jsem od trouby čekala více. Nepeče rovnoměrně, je to vidět na koláči. Alr jink jsem vše bez problému upekla. Více plechů v troubě je problém, jeden plech je rycjleji, horní pak není ze spoda upečen. Systém vypnutí trouby je také neintuitivní. Několikrát jsem myslela, že jsem troubu vypnula, ale ona jela dále. Upeče, ale hitparáda to není.
Cena
Rychle se předehřívá
Nepeče rovnoměrně
Více plechů najednou je problém
Zavírání dveří se mi zdá fórovější, čekám, jestli se někdy v budoucnu nezkříží
0 ×Nahlásit
Tomáš, Brno 12flag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute
Ověřený nákup
Pěkný vzhled
Kolejnice na plechy a rošt
Silná vnitřní lampa, dobře je do trouby vidět
0 ×Nahlásit
Pavla, Praha 18flag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute
Ověřený nákup
Mohu doporučit, nechtěla jsem parní a tato je velice vhodná jak pro běžné využiti,tak i pro větší pečení.
skvělé automatické programy, vyzkoušeno jak na sladké pečení, tak pizzu i maso
snadna údržba
spolehlivá, rychlý start
snadná obsluha
integrová minutka na delku pečení mě mile překvapila
žadny není, zatim perfektně slouží
0 ×Nahlásit
Zákazník, Příbram IIIflag
Hodnoceno 10.02.2024, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB
Ověřený nákup
Můžu jen doporučit
Všechno funguje, úplná spokojenost
nic
0 ×Nahlásit
David, Pardubice 2flag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB
Ověřený nákup
Zatím pouze zapojeno - vše funguje, uvidíme časem.
hezký design
pomalé dovírání dvířek
zatím vše funguje jak má
0 ×Nahlásit
Rastislav, Bratislava - Devínska Nová Vesflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dalo sa znížiť prúd zo 16 A na 13A čo nášmu isticu dosť pomohlo
Pečie dobre a v tichu
0 ×Nahlásit
Martin, Mariánské Lázněflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB
Ověřený nákup
Zatím funguje. Pohledově hezká.
0 ×Nahlásit
František, Žiharecflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
+
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.12.2023, varianta WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB
Ověřený nákup
jednoduchá montáž
pěkná
jednoduché a inteligentní ovládání
pouze jeden výsuvný mechanismus, zřejmě dáno cenou
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19