Obnovit stránku

Recenze Withings BPM Connect

Zajímají Vás názory a recenze na Withings BPM Connect? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Withings BPM Connect. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Withings BPM Connect i vy.
Withings BPM Connect - Tlakoměr
Withings BPM Connect
Skladem > 5 ks
3 390,-
Do košíku
David, Brnoflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
funguje dobře, to že se uživatel do kterého se měření uloží dává až na konci je za mě ok
kompaktní
jednoduché používání
po napárování nahrává data přes wifi
lze pro více uživatelů v jedné appce
předpokládám že při poškození manžety je na vyhození celé
0 ×Nahlásit
Dávid, Okolicna na Ostroveflag
Hodnoceno 30.07.2023, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
Nič
0 ×Nahlásit
Andrej, Osek nad Bečvouflag
Hodnoceno 22.01.2023, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
Přesné měření
Možnost trojitého měření pro ještě větší přesnost
Výdrž baterie.
Přepínání uživatelů není dobře vyřešeno. Přepíná se po měření, místo před.
0 ×Nahlásit
Andrej, Osek nad Bečvouflag
Hodnoceno 19.01.2023, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
Přesné měření
Výdrž baterie
Více uživatelů
Jednoduché ovládání
Deklarovaná výdrž 1/2 roku je nesmysl, ale i tak vydrží hodně, cca 1 měsíc při každodenním trojtém měření
Chybí český návod v balení, což může být pro někoho problém. ("Poznámka Alza redakce - děkujeme za upozornění a omlouváme se, ohledně návodu Vás kontaktují kolegové z péče o zákazníky napřímo. Hezký den")
0 ×Nahlásit
Michal, Chorvátsky Grobflag
Hodnoceno 05.09.2022, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
jednoducha sa pouziva
vobec nie je problem pouzivat ho aj viacerymi clenmi domacnosti
0 ×Nahlásit
Tomáš, Košiceflag
Hodnoceno 20.07.2022, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
meria tlak pri nafukovaní
dlha vydrz baterie
po merani automaticky zapise hodnoty do mobilu
vstavana bateria
dokonala aplikacia
porovnany namerany tlak s klasikou Omron rozdiel bol v 143 Withings 142 Omron
kúpeny v akcii za 74€
0 ×Nahlásit
Filip, Moravany u Brnaflag
Hodnoceno 18.03.2022, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
Kúpil som aj napriek niektorým negatívnym komentárom (aj s sekcií dotazy) a neľutujem. Každopádne nemám overené s iným prístrojom, ale čísla čo z toho lezú, mi neprídu nijak nereálne Rád by som vyvrátil jednu nepravdivú recenziu: "nefunguje správne, na každom novom mieste sa potrebuje prihlásiť na WiFi, nevhodný na cestovanie, Bluetooth mu nepostačuje." - to je hlúposť .. pri prvom spustení sa dá vybrať medzi WiFi a Bluetoothom .. ja som vybral Bluetooth a meria aj bez aktuálneho pripojenia na bluetooth (akurát pochopiteľne neuloží dáta)
bezdrôtový
meria pri dofukovaní, nie vyfukovaní, čo znamená že to trvá kratšie
funkcia 3x merania
lepšia forma tlakomeru, než klasické "starecké" tlakomery 🤷🏼‍♀️
zatiaľ nemám .. ale netestoval som presnosť
0 ×Nahlásit
Lukáš, Liberecflag
Hodnoceno 10.03.2022, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
Rychle mereni
Propojeni s tlf pomoci aplikace
Historie mereni
Dlouha vydrz na jedno nabito
Nic
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.02.2022, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
nefunguje správne, na každom novom mieste sa potrebuje prihlásiť na WiFi, nevhodný na cestovanie, Bluetooth mu nepostačuje.
0 ×Nahlásit
Jiří, Kundraticeflag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta Withings BPM Connect
Ověřený nákup
esteticky příjemný
horní tlak měří nepřesně, a to až o 30 bodů. Měřeno u lékaře. S tímto přístrojem tlak 140/80, lékař se svým naměřil 110/78. A to je zásadní rozdíl. Puls cca stejný.
vysoká cena
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04