Obnovit stránku

Recenze WowME ID206 Black

Zajímají Vás názory a recenze na WowME ID206 Black? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 79 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WowME ID206 Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WowME ID206 Black i vy.
WowME ID206 Black - Chytré hodinky
WowME ID206 Black
Skladem > 10 ks
590,-
Do košíku
Luděk, Brnoflag
Hodnoceno 20.05.2024, varianta WowME ID206 Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvělý a levný
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.03.2024, varianta WowME ID206 Black
Ověřený nákup
kupovala jsem naštěstí za 350 ve slevě ale už bych to neudělala, řemínek hrozně vyžírá ruku, párování s aplikací je úplně strašně řešené čekala jsem víc, kroky jsou hodně orientační a častokrát nesmyslné...holt laciné hodinky
cena
řemínek
baterie
párování
0 ×Nahlásit
Zákazník, Žilinaflag
Hodnoceno 19.03.2024, varianta WowME ID206 Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ak si kúpite tieto hodinky tak si dávajte pozor na to aby vám išli všetke funkcie
Je tam mnoho funkcií
Ale nefunguje skoro polovica z toho
0 ×Nahlásit
Lukáš, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta WowME ID206 Black
Ověřený nákup
cena
české ovládání
aplikace
0 ×Nahlásit
Karel, Rumburkflag
Hodnoceno 28.02.2024, varianta WowME ID206 Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
u prvního kusu probehla reklamace, dostal jsem obratem nove hodinky, objevila se stejna zavada - vydrz baterie. Bohuzel, chyba byla na me strane, cimz se reklamacnimu oddeleni omlouvam :-)
za malo penez dost muziky
0 ×Nahlásit
Jakubflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta WowME ID206 Black
Ověřený nákup
Aplikace je hrozná. Připojení hodinek přes bluetooth a jejich párování je naprosto otřesné - buďto se spárovat vůbec nepodaří, nebo se vám budou odpojovat při vzdálenosti tří metrů. Pokud se vám je nepodaří spárovat (Jako že nepodaří :D), tak máte prostě smůlu, protože bez toho se ani nezapnou a můžete je rovnou vyhodit do koše. Za akční cenu 390kč je to sice lákává nabídka, ale i tak je to naprosto hrozný a zbytečný produkt. Pokud sháníte levné a dobré chytré hodinky, tak mohu vřele doporučit Xiaomi redmi active 3.
Cena.
Rychlost doručení.
Je to lacinej, dobře vypadající krám.
Zásadně nekupovat.
0 ×Nahlásit
Michal, Miloslavov-Alžbetin Dvorflag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta WowME ID206 Blue
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nie zrovna najväčšia ponuka výberu športových režimov. Zároveň jedno miesto zabrala "Yoga" - nie som zrovna sympatizant tohto "športu" (ak sa vôbec dá hovoriť o športe, v ktorom má zmysel sledovať výkon na smart hodinkách).
Cena v zmysle prevedenia - OK
Pekný dizajn & farebné prevedenie - najmä tmavomodrý variant
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 4 - Chodovflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta WowME ID206 Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vyhovujici.
0 ×Nahlásit
Robert, Česká Lípaflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta WowME ID206 Pink
Ověřený nákup
vzhled
cena
pro nenáročné
nepočítá mi správně výkon při sportu, na konci cvičení se vždy zobrazí 17 min. i když jsem cvičila déle
0 ×Nahlásit
Pavel, Šitbořiceflag
Hodnoceno 04.09.2023, varianta WowME ID206 Black/Blue
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena
Funkce
Vzhled
Nemá mikrofon
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01