Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Recenze WowME ID217G Sport Pink

Zajímají Vás názory a recenze na WowME ID217G Sport Pink? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 18 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WowME ID217G Sport Pink. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WowME ID217G Sport Pink i vy.
WowME ID217G Sport Pink - Chytré hodinky
WowME ID217G Sport Pink
Prodej skončil
Veronika, Tišnovflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta WowME ID217G Sport Pink
Ověřený nákup
fungují jak mají
0 ×Nahlásit
Tatiana, Predajnáflag
Hodnoceno 25.04.2023, varianta WowME ID217G Sport Pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hodinky boli kúpené pre seniorku, ešte ich ale nestihla skúsiť, verím, že na to, čo ich mamina bude potrebovať, budú postačujúce.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Frýdek Místekflag
Hodnoceno 12.03.2023, varianta WowME ID217G Sport Pink
Ověřený nákup
Spokojeni
0 ×Nahlásit
Karol, Bratislavaflag
Hodnoceno 27.02.2023, varianta WowME ID217G Sport Pink
Ověřený nákup
Nie sú to Apple Watch, ale pre nenáročného používateľa to postačí. My sme kúpili ako darček rodičom...
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta WowME ID217G Sport Pink
Ověřený nákup
Svou funkci splňují dobře
Bzučení při upozornění je velmi hlasité a nejde vypnout nebo zeslabit
Neukazují v centru oznámení nepřijaté hovory, pouze zprávy
0 ×Nahlásit
Michaela, Moštenicaflag
Hodnoceno 08.02.2023, varianta WowME ID217G Sport Pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za mna super spokojna som zatial
0 ×Nahlásit
Michael, Dolni Jirčanyflag
Hodnoceno 24.01.2023, varianta WowME ID217G Sport Pink
Ověřený nákup
Fungují skvěle
poměr váýkon/cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.01.2023, varianta WowME ID217G Sport Pink
Ověřený nákup
spolupráca s mobilom nemožná
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01