Obnovit stránku

Recenze WowME Round Mini rose-gold

Zajímají Vás názory a recenze na WowME Round Mini rose-gold? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WowME Round Mini rose-gold. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WowME Round Mini rose-gold i vy.
WowME Round Mini rose-gold - Chytré hodinky
WowME Round Mini rose-gold
Skladem > 5 ks
1 490,-
Do košíku
Petra, Prahaflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta WowME Round Mini rose-gold
Ověřený nákup
Vzhled a velikost.
Aplikace dostačující a rychle pochopitelné.
Nejde mě nastavit jméno u volajícího, ukazuje se pouze číslo.
Aplikace k hodinkám v mobilu by mohla být lepší
0 ×Nahlásit
Zákazník, Bratislavaflag
Hodnoceno 23.04.2024, varianta WowME Round Mini rose-gold
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Стильные
0 ×Nahlásit
Radovan, Ostrava-Zábřehflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta WowME Round Mini rose-gold
Ověřený nákup
Za tu cenu kvalitní malé hodinky akorát pro dcerku.
0 ×Nahlásit
Milada, Mělníkflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta WowME Round Mini black
Ověřený nákup
Hodinky mi přestali fungovat. Alza mi vrátila peníze.
Spojení s telefonem stoprocentní. Nevypadává.
Výdrž baterie.
Krasné.
Možnost dokoupení náramků.
Telefonování na hodinkách je krásně slyšet. Druhá strana nepozná, že telefonujete z hodinek a ne z mobilu.
Plno funkcí.
Tato značka mě velice bohužel sklamala.
Aplikace jak z pravěku. Vše základní oproti ostatním aplikacím jiné značky má jen základy.
Spánek v podstatě ukazuje jen, kdy jste usnuli a probudili se.
Aplikace na sporty nefunguje jak má. Nepaměří správné hodnoty. Kroky, kalorie neukazuje správně (méně).
0 ×Nahlásit
Lucie, Brnoflag
Hodnoceno 15.01.2024, varianta WowME Round Mini black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Poměr cena/výkon moc dobrý.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta WowME Round Mini rose-gold
Ověřený nákup
Pekné prevedenie avšak dosť nedotiahnutá aplikácia. Spárovať sa cez iné aplikácie okrem originálnej nie je odskúšané. Ak Vám záleží iba na hovoroch, je to fajn, kvalitou zvuku som bola milo prekvapená. Ak však chcete využívať aj pokročilejšie funkcie, príjmať upozornenia a hovory z iných aplikácií, skúste radšej inú značku.
Pekné prevedenie
Nad mieru uspokojivá kvalita zvuku a hovorov.
Veľmi slabé možnosti aplikácie. Jedinou možnosťou ako zmeniť jazyk aplikácie je zmeniť aj jazyk celého mobilu, slovenský preklad je strašný (na samotnej hodinke je OK).
Iba 3 módy nastavenia vybrácií, aj pri najslabšom sa však vždy až ľakám.
Pri vypnutých vibráciách nezvonia budíky.
Vývojár aplikácie nereaguje na podnety a nemá žiadnu snahu softvér zlepšovať.
Podporované sú upozornenia iba na základné aplikácie ako Facebook či WhatsApp ale napr. Signal nie je podporovanou aplikáciou, teda upozornenia naň vôbec nechodia.
Príliš citlivé rátania krokov-pohybov ruky oproti iným hodinkám.
Naopak nedostatočná citlivosť na aktiváciu displeja dvihnutím ruky.
Možnosť zdvihnúť iba normálny hovor. Hovor cez internet, napr. cez Messanger sa prijať či odmietnuť zec hodinky nedá.
Na hlavnej obrazovke môžete mať pripnuté iba vybrané aplikácie. Patrí medzi ne síce neranie tepu ale meranie tlaku či kyslíka tam nie je možné pridať a je potrebné to vždy vyhľadať spomedzi zoznamu všetkých miniaplikácií.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta WowME Round Mini rose-gold
Ověřený nákup
Okamžité vrátenie
Nefungovali hneď pri kúpe
Nabíjanie nekvalitné, nedržalo absolútne
Lacné prevedenie
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta WowME Round Mini rose-gold
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Fungují
0 ×Nahlásit
Stanislav, Vracovflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta WowME Round Mini rose-gold
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ty hodinky se po spárování s mobilem na vzdálenost větší cca dva metry rozpojí, větší dosah to jaksi nemá, a zpátky se to odmítá spárovat. To je dobré hodit tak koze do nápoje. Otřes.
0 ×Nahlásit
Ján, Bratislavaflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta WowME Round Mini rose-gold
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena rýchla dodavka
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11