Obnovit stránku

Recenze WowME Watch TSc rose-gold

Zajímají Vás názory a recenze na WowME Watch TSc rose-gold? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 106 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WowME Watch TSc rose-gold. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WowME Watch TSc rose-gold i vy.
WowME Watch TSc rose-gold - Chytré hodinky
WowME Watch TSc rose-gold
Prodej skončil
David, Prahaflag
Hodnoceno 07.07.2024, varianta WowME Watch TSc black/red
Ověřený nákup
cena
0 ×Nahlásit
Leona, Kojetínflag
Hodnoceno 07.04.2024, varianta WowME Watch TSc pink
Ověřený nákup
Dobrá kvalita za nižší cenu.
Nedá se věřit tlakoměru. Ukáže Vám hodnoty, aby Vás “potěšil”. Ale hodnoty neodpovídají skutečnosti. Což může být pro kardiaky velmi nebezpečné.
0 ×Nahlásit
Mária, Trenčínflag
Hodnoceno 03.03.2024, varianta WowME Watch TSc pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Všetko funguje tak ako je v popise.
0 ×Nahlásit
Jiří, České Budějovice 4flag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta WowME Watch TSc pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hodinky mají svoji hlavu, jednou vám snad chodí pak ne, to samé i u hovorů. Nedalo se na ně spolehnout. Vráceno.
0 ×Nahlásit
Žofie, 12000flag
Hodnoceno 12.01.2024, varianta WowME Watch TSc pink
Ověřený nákup
Hodinky jsou moc hezke designove, ale aplikace ke tere jsou pripojene je uplne nepouzitelna, jedina data ktera vidite jsou dnesni, jinak je tam graf bez jakychkoliv cisel ci hodnot, hodinky navic nemaji pamet, takze pokud je nepripojujete denne, data ztratite. continualni mereni je mozne pouze pro tep. krasne ale nepouzitelne bohuzel.
hezky design
nepouzitelna aplikace
zadna pamet
spatne nabijeni
0 ×Nahlásit
Tomáš, Ostrava-Polanka/Odrouflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta WowME Watch TSc black
Ověřený nákup
cena
praktické
hezké
1kus vadný výdrž baterky 3dny,reklamace
2kus přišly nové,výdrž 3tydny,zajímavé
0 ×Nahlásit
Zákazník, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta WowME Watch TSc pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ďakujem som spokojná
0 ×Nahlásit
Ladislav, Veleňflag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta WowME Watch TSc black
Ověřený nákup
ukazují čas
kvalita odpovídá ceně
vzhled
široký výběr ciferníků
měření spánku nesmyslné
měření kroků nesmyslné
reklamace po třech měsících, uvidí se jak dlouho vydrží nový kus
čekal jsem, že jeden výrobce hodinek bude mít jednu společnou aplikaci. chtěl jsem stejnou apku i nabíječku, aplikace i nabíječka je jiná.
0 ×Nahlásit
Quyen Nguyen Ngoc, Nové Město pod Smrkemflag
Hodnoceno 25.10.2023, varianta WowME Watch TSc pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Při nákupu další položky potřebujete více výhod Zákazníci, kteří nakupují často, jim musí poskytnout větší pobídky
lehky material
Snadné použití
Popruh se snadno zašpiní
0 ×Nahlásit
Dominika, skalicaflag
Hodnoceno 25.10.2023, varianta WowME Watch TSc pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Myslim ze hodinky su na kazdu prilezitost . Su pohodlne maku vela funkcii no uvitala by som aj NFC . Za tu cenu vobec nelutujem splnaju vsetko co som vyzadovala
Na jedno nabytie vydrzia dlho
Telefonovanie z hodiniek
Rozne upozornenia
Pohodlne na ruke
Velky vyber uvodnej obrazovky
Horsie je ma pocut ked volam z hodiniek niekomu
Na displeji vam ,,deň ,,ukazuje v angličtine
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07