Obnovit stránku

Recenze XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core

Zajímají Vás názory a recenze na XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 79 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core i vy.
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core - Grafická karta
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Skladem > 5 ks
5 399,-
Do košíku
Jaroslav, Praha 6 - Dejviceflag
Hodnoceno 18.05.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup
Tichá
Chladná - max 55 °C
Efektivní - spotřeba max 95W v OC režímu.
Kompaktní - zabírá přesně 2 zadní výstupy bedny
Elegantní vzhled
0 ×Nahlásit
Jiří, Chabařoviceflag
Hodnoceno 15.05.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup
super vykon za super peníze
0 ×Nahlásit
Martin, Sokolovflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup
Karta je stále velmi výkonná na fullHD hraní, rozběhnete na ni opravdu vše. Je i velmi úsporná, kdy v plném zatížení bere kolem 100w. Je kompaktní i relativně tichá. Nepotřebujete nijak výkonný zdroj (amd uvádí 400w, výrobce XFX na krabici 500w), takže pokud se vám doma válí starší Dell Optiplex, nebo něco podobného, toto je skvělý způsob jak si za pár tisíc postavit PC. Doporučuji.
Na fullHD hraní stále více než dostačujíci
Tichá
Kompaktní
Nízká spotřeba kolem 100w
HDMI 2.1
Žádné RGB podsvícení
0 ×Nahlásit
Pavel, Prostějovflag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup
Zatím máme týden za 1
poměr výkon/cena
dělá to co má
synové velmi spokojeni
výšší spotřeba - s tím jsem počítal
0 ×Nahlásit
Martin, Hradec Královéflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
na tu cenu super výkon
0 ×Nahlásit
Martin, Trenčínflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ak nepotrebujete extra grafický výkon tak na väčšinu hier na high stačí, zvláda adobe balík (či už photoshop alebo premier, ilustrator,...), zdroj stačí 550W, neprehrieva sa. Na trochu nadštandardné denné potreby skvela kúpa.
Grafika pre nenáročných užívateľov, ale stále použiteľná na aktuálne hry
Väčšia ako som čakal, ale stále vojde do väčšiny bední
Cena/výkon
Gigantické balenie (skôr len prepravná vada)
0 ×Nahlásit
Alžběta, Bučoviceflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup
poměrt cena výkon
0 ×Nahlásit
Ivan, Leopoldovflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ja som spokojný za ten peniaz.
Ide na nej všetko Ultra
Pri zaťažení je počuť ventilátory
0 ×Nahlásit
Jiří, Hamryflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup
Zatím funguje jak má za ty peníze. tichá a nenáročná na spotřebu.
nic
0 ×Nahlásit
Sebastian, Mříčnáflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Ověřený nákup
mám jí od září a dokázala celkem solidně dohánět kamarádovi jeho gtx 1080ti
8gb vram
dostatečný výkon
vskutku i dokáže být tichá
jednoduchý nápaditý design
cena/výkon ve střední třídě
v náročnější scéně se dokáže zapotit a trochu si zařve, ale vyjímečně
Nevím jestli jsem to jenom já, ale mám problémy se stabilitou AMD software, ale po nový aktulizaci už to není tak hrozné
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17