Obnovit stránku

Recenze XGIMI MoGo 2 Pro

Zajímají Vás názory a recenze na XGIMI MoGo 2 Pro? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 15 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s XGIMI MoGo 2 Pro. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na XGIMI MoGo 2 Pro i vy.
XGIMI MoGo 2 Pro - Projektor
XGIMI MoGo 2 Pro
Skladem > 5 ks
12 990,-
Do košíku
Libor, Brnoflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup
Projektor je uplne k nicemu. Objednal jsem si tento a zaroven XGimi Halo+. Tento neustale zasekava obraz v rychlejsich scenach. Halo+ je naprosto v poradku. Tenhle fakt nebrat, i kdyby stal 1000 Kc.
tichý
android TV
Obraz se seká!
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup
https://youtu.be/cmy2zNlUV94?si=ix5LEPrUGLIttqWW
Malý
Tichý
Obraz nie je plynulý. https://youtu.be/cmy2zNlUV94?si=ix5LEPrUGLIttqWW
0 ×Nahlásit
Jakub, Uherský Brodflag
Hodnoceno 21.11.2023, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup
pěkný obraz
dobrý zvuk
intuitivní ovladač přes bluetooth
automatické zaostřování bez otravného "obrázku"
schopnost upravit automaticky velikost obrazu, aby se projektor vyhnul zakřivení či překážkám
android tv
Velká nevýhoda pro spoustu lidí je absence Netflixu, ten se instaluje přes pomocnou aplikací z Google play
při automatickém zaostření (při pohybu projektoru) se výše zmíněný Netflix zavře a otevře se menu projektoru
0 ×Nahlásit
Zákazník, Lomnice nad Popelkouflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup
Velmi se mi líbila kvalita obrazu a zvuku, vše je pohodlné a jasné.
Ještě jsem to nenašel
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.08.2023, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup
Projektor je v pohode na to na co ho pouzivam. A to vecerne projekcie na strop pri zaspavani. V tomto je lepsi ako akakolvek TV co som mal predtym. Po vyladeni OS je projektor svizny a rychlejsie na nom nieco pustim nez na TV. Avsak bolo to za cenu velkych optimalizacii, projektor ma slabe HW a nezvlada napor aplikacii na pozadi. Takisto co som studoval, tak projektoru robi problem ak obraz pouziva lichobeznikovu korekciu - je to pre neho dalsia zataz a obraz este viac trha. Smutne je, ze tato funkcia je fakt dobra a prezentovana ako salepoint. Obecne tuto fuknciu nezvladal ani Z6 Polar co bol predchodca elfinu. Na klasicke pozeranie na filmy skor odporucam Elfin, ma to lepsi cip, podporuje motion compensation a hlavne je v podobnej cene. Projektor si nechavam len preto ze mi vyhovuje na co ho mam a je tichy. Na klasicke pozeranie neodporucam, totalne zabity potencial projektora a celkovo sklamanie zo strany Xgimi. Mal som od nich uz niekolko projektorov. UPDATE: Zvysil som hodnotenie z 3 na 4 hviezdicky, update niektore veci zrychlil. Na nocne a vecerne premietanie v spalni je omnoho lepsi ako akakolvek TV co som mal. Rychlo zapnete film a nastavite casovat behom par kliknuti. V tomto je skvely
Obraz je OK
Tichy
Android TV
Maly a fajn forma vhodna aj na stropnu projekciu
Lichobeznikova korekcia obrazu
Nizka minimalna hlasitost zvuku videa - niektore projektory su na vecerne zaspavanie prilis hlasite aj na stupni 1. Pozor nepliest s prevadzkovou hlasitostou chladenia
Niektore moznosti nastavenia obrazu
S spojeni s regulovatelnym ND filtrom je cierna vyrazne lepsia a obraz netaha v noci oci
Automaticke ostrenie, funguje fakt dobre
Chyba motion compensation - vsetko akoby trhalo, procesor je slaby dropuje obrazky aj z usb aj z netu. Jedina moznost je povypinat vsetko mozne aby sa system kus zrychlil a nepouzivat lichobeznikovu korekciu
Pre niektore situacie malo svetelny
Lichobeznikova korekcia - ktora je ale naprd kedze HW projektora to nezvlada a potom vsetko viac trha
Nevhodny na klasicke pozeranie filmov, to si radsej kupte Elfin za podobnu cenu
Nemoznost nastavit obraz v hernom rezime. Gama je v tomto rezime dost ustrelena oproti predlohe. Ine rezimy zas niesu vhodne na hranie
Prvy kus mal chybny pixel, ktory svietil stale na bielo. Musel som vymenit projektor
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.07.2023, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup
Design
Super zvuk
USB-C napájanie
Obraz sa zasekáva
Pri plnom jase hlučné
0 ×Nahlásit
Milan, Prostějovflag
Hodnoceno 18.07.2023, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za ty peníze super projektor na letní večery pod pergolou
jednoduché ovládaní
spusta aplikací
Netflix, O2TV, sledování TV, VOYO, Skylink live, SkyShowTime, HBO max vše OK
světelnost OK cca 21:30 venku
Doma zatažené žaluzie v poledne světelnost OK
zaostřování soudkovitost vše funguje
chtělo by to nějaký odolný obal
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.07.2023, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup
Velké zklamání (přitom v recenzích si po světě vede dobře, realita je však jiná).
Cena
Tichý chod
Kvalitní zpracování projektoru
Nízká spotřeba (lze napájet powerbankou)
Slabý procesor - stream aplikace dropují obrázky (Disney+, HBO max a další) - Obrovský problém, na cukaný obraz se nikdo dívat NECHCE!!!
Nezvládá plynule přehrát ani domácí videa H264/H265 (jak ze sítě, tak z usb ssd disku)
Spíše podprůměrný obraz
0 ×Nahlásit
Andrej, Mníchova Lehotaflag
Hodnoceno 11.05.2023, varianta XGIMI MoGo 2 Pro
Ověřený nákup
Už treti kus tejto značky po mogo pro a plus som skusil aj pro 2 konečne ma usb c napajanie takže nepotrebujem ani baterku dokupim si hocikedy aku chcem na usb c oproti predchodcom nemusim zhanat špecialne adaptery obraz super aj za svetla (obrazok mr bean) a tma (Chicago Med) Zvuk uplna parada
Velkost
Android TV
Obraz a zvuk
USB C a napajanie powe bankou 65w
Chladenie a tichý chod
nema vstavanu bateriu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07