Obnovit stránku

Recenze Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá

Zajímají Vás názory a recenze na Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 63 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá i vy.
Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá - Fitness náramek
Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá
Skladem > 5 ks
1 699,-
Do košíku
Firmaflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro bílá
Ověřený nákup
skvělý poměr cena/výkon. Hodinky mají vše, co potřebuji.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Brno 2flag
Hodnoceno 01.04.2024, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Praktický a poměrně levný
0 ×Nahlásit
Metod, Spišská Teplicaflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá
Ověřený nákup
nekvalitný náramok, nedrzi
0 ×Nahlásit
Helena, Bratislavaflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá
Ověřený nákup
Na prvy pohlad to vyzera, ze hodinky maju viac negativ ako pozitiv, tak preco si ich vlastne nechavam.... Pozitiva, aj negativa som vypisala v skratke a hoci mi na hodinkach vela veci vadi, tesim sa tomu, ze sa neodpajaju od MT a spojenie medzi MT a hodinkami je snad 99% casu stabilne. Samozrejme, obcas sa stane, ze sa zariadenie odpoji, no je to skor vynimka. Velkou vyhodou je vacsi displej. Povedala by som, ze sa jedna o hybrid medzi fitness naramkom a hodinkami. No ani jednu z tychto funkcii nesplna tento vyrobok plnohodnotne. Zatial som v podstate spokojna, no extremne mi prekaza, ze si nemozem notifikaciu rozkliknut a vidiet celu spravu, ale iba jej cast, na co som v minulosti nebola zvyknuta.
velky displej
zobrazovanie niektorych smajlikov
dost stabilne spojenie s telefonom
hovory notifikuju spolahllivo
naramok drazdi menej nez u predchodcu
pomerne presny krokomer
notifikacie sprav byvaju oneskorene
casto mi pride niekolkokrat notifikacia na tu istu spravu
neda sa precitat na hodinkach cela sprava, iba jej cast
ked sa hodinky odpoja od MT, su prakticky nepouzitelne, lebo na displeji svieti, ze chyba spojenie... nie je mozne si pozriet ani cas
vyhladavanie MT niekolkokrat zlyhalo
ponuka displejov nie je vacsinou velmi prakticka
0 ×Nahlásit
Michal, ZBIROHflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena vz kvalita a funkce
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro bílá
Ověřený nákup
Spokojenost
Nc
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.01.2024, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro bílá
Ověřený nákup
Super!
0 ×Nahlásit
Tomáš, Košice - Sídlisko KVPflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá
Ověřený nákup
Prechod z Mi Band 5, oplatí sa.
Vzhľadom na kategóriu ľahké.
Aj náramok dodávaný s hodinkami je naozaj pohodlný.
Funkcie (oproti Mi Band 5 zvládajú časovač na pozadí, baterka ktorá pridá jas na maximum a rozsvieti display na bielo, etc.).
Uzamknutie na PIN v prípade zloženia hodiniek z ruky.
Výdrž batérie je slušná, po vybalení mali 70%, po 5 dňoch majú stále 43% (nabité stále z výroby).
Veľa štýlov "Home screen" obrazoviek.
Absencia NFC (je to v popise, kupované s vedomím absencie, iba poznámka).
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.10.2023, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá
Ověřený nákup
po instalaci aplikace Mi Fitness do mobilního telefonu samsung S 10 začal telefon nahodile vibrovat a přestal pouze po odinstalování aplikace, nepomohlo ani nastavení a vypnutí všech možných upozornění jak v telefonu,tak v aplikaci, pořidili jsme tedy na radu zákaznické linky xiaomi telefon značky xiaomi a po týdnu fungování opět začal telefon xiaomi nahodile vibrovat a přestane pouze po odinstalování aplíikace Mi Fitness
po 3 týdnech používání zamrzl u hodinek displej, už 3 dny se nejde na displeji pohybovat a ukazuje stále stejný čas a hodnoty.
budeme reklamovat
100% nedoporučuji, žádná přidané hodnota, jen trápení. Zlaté samsung nebo Huawei za par korun
0 ×Nahlásit
František, praha 1flag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro černá
Ověřený nákup
Náramek se zasekl na párováni, už dva dny se páruje a nejde nijak zrušit….
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09