Obnovit stránku

Recenze Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

Zajímají Vás názory a recenze na Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 47 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S i vy.
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S - Bezdrátová sluchátka
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Skladem > 5 ks
1 222,-
Do košíku
Václav, Unhošťflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
Už vyzkoušené, mám už třetí
super zvuk v téhle cenové třídě
kvalitní basy i celkový rozsah zvuku
párování, rychlost nabíjení v boxu
velkým zklamáním je, když zjistím, že mi přijdou "nová" sluchátka a je to čtyřletý ležák...Zakoupeno 16.5.2024, datum výroby 9.2020 - proto logicky nešla zapnout...vyzkouším a budu reklamovat, pakliže nevydrží při plné hlasitosti 3 hodiny, což je pro tento model standard
0 ×Nahlásit
Zuzana, Miezgovceflag
Hodnoceno 27.11.2023, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
skvelý zvuk a jednoduché pripájanie k telefónu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.10.2023, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
dobrý zvuk
dlhá výdrž case aj slúchadiel
dokonalé párovanie na Xiomi zatiadenia
ľavé začalo po roku hrať tichšie
0 ×Nahlásit
Jiří, Všenoryflag
Hodnoceno 07.09.2023, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
hrají dobře
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.08.2023, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
Naozaj kvalitné slúchadla s dlhou výdržou batérie a rýchlym nabíjaním
pekný, jednoduchý dizajn
pohodlné do uší
dlhá výdrž batérie
rýchle nabíjanie
po tvorení sa samé pripájajú, väčšinou bezproblémovo, pri zatvorení slúchadiel do krabičky sa automaticky zvuk prepne na reprák
stopnutie hudby pri vybratí slúchadla
0 ×Nahlásit
Roman, Hlučínflag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
Pro nenáročné uživatele
0 ×Nahlásit
David, Velimflag
Hodnoceno 09.03.2023, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
Cena/výkon
0 ×Nahlásit
Róbert, Hrubá Boršaflag
Hodnoceno 12.10.2022, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
Hrajú slušne a za tu cenu super
Sluchatka sa odpájaju na par okamihov, krátkych dlhych ked je telefon co vacku alebo locknuty.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Dobřichoviceflag
Hodnoceno 18.04.2022, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
prostorový zvuk, slušné basy oproti levným sluchátkům za 500
dostatečně hlasité na mluvené slovo, mnohem hlasitější než levná sluchátka
velmi rychle se nabíjí jak sluchátka (cca 20-30% za 10 minut), tak základna (z nuly na 100% do hodiny)
spolehlivě se přerušuje poslech při vyjmutí z ucha
poslech se opět naváže při vrácení do ucha
dobře drží v uchu - dávám jednoznačně přednost peckám oproti špuntům, ze špuntů mám divný pocit ucpaných uší
senzor sluchátek neodlišuje, zda jsou sluchátka vsazena v uchu nebo se dotýkají například čepice, pokud vypadnou z uší
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.12.2021, varianta Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
Ověřený nákup
Hotová katastrofa
nič
po pár mesiacoch prestalo hrať jedna strana
zla kvalita zvuku
NEODPORÚČAM !
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12