Obnovit stránku

Recenze Xiaomi Redmi 9A modrá

Zajímají Vás názory a recenze na Xiaomi Redmi 9A modrá? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 147 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xiaomi Redmi 9A modrá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xiaomi Redmi 9A modrá i vy.
Xiaomi Redmi 9A modrá - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi 9A modrá
Prodej skončil
Zdeněk, Praha 10 - Hostivařflag
Hodnoceno 17.07.2024, varianta Xiaomi Redmi 9A zelená
Ověřený nákup
Praktické
0 ×Nahlásit
Petra, Plzeň 1flag
Hodnoceno 23.06.2024, varianta Xiaomi Redmi 9A modrá
Ověřený nákup
Spokojenost
malá paměť
0 ×Nahlásit
Tomáš, Mostflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta Xiaomi Redmi 9A modrá
Ověřený nákup
První kus jsem reklamoval po měsíci přestal načítat sim a vypadával signál druhý už funguje bez problémů zatím.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 07.11.2023, varianta Xiaomi Redmi 9A šedá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velice kvalitní za nízkou cenu
0 ×Nahlásit
Jiříflag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta Xiaomi Redmi 9A šedá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pěkná kvalita provedení, doporučuji
kvalita provedení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.10.2023, varianta Xiaomi Redmi 9A šedá
Ověřený nákup
Mobil mi byl poskytnut jako okamžitá výměna za předchozí vadný výrobek jiné značky, i když se jedná o mobil v relativně nízké cenové relaci a moje očekávání nebyla vysoká, mobil mě přesto dokázal zklamat. Nečekal jsem od něj vysoký výkon, ale rozhodně mě překvapilo, že nezvládl ani běžné činnosti, jako je telefonování nebo prohlížení internetu.
je to elegantní kuchyňské těžítko na ubrousky, ale pro tento účel je poměrně drahé, jiný účel nemůže plnit, protože je pomalý pro spuštění aplikací
vhodný pro trénink sebeovládání, protože při běžných činnostech (telefonování, prohlížení internetu) máte chuť vyhodit ho z okna
vhodné pro masochisty a trpělivé lidi, kterým stačí, aby telefon začal vytáčet telefonní číslo až 3-10 sekund po stisknutí příslušného tlačítka
koupí Xiaomi podporujete proexportní politiku čínské vládnoucí strany a také čínský průmysl, možná díky vám dnes čínský montér dostane misku rýže
možná jsem mu křivdil a kromě těžítka by se dal použít i jako podtácek.
mobilní telefon je extrémně pomalý, seká se a je nedostačující pro práci s většinou dnešních aplikací
navzdory aktualizacím existuje mnoho softwarových nedostatků, např. System Launcher padá a telefon zobrazuje animaci nabíjení telefonu, i když není připojen (děje se to opakovaně, v krátkých časových intervalech a znemožňuje to práci s telefonem).
jak displej, tak hardwarová tlačítka mají často neskutečnou prodlevu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.08.2023, varianta Xiaomi Redmi 9A šedá
Ověřený nákup
Cena
Nehorázný krám. Seká se. V této konfiguraci to buď nemělo mít MIUI, nebo to vůbec nemělo sjet z výrobní linky.
Doporučuji připlatit pár tisíc a koupit vyšší model. Např Note 12S je někde úplně jinde. Cca 10x rychlejší práce s aplikacemi.
Vraceno po pár dnech utrpení
0 ×Nahlásit
Jan, Popůvkyflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Xiaomi Redmi 9A šedá
Ověřený nákup
super
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 5flag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta Xiaomi Redmi 9A šedá
Ověřený nákup
slušný poměr cena / výkon
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 17.06.2023, varianta Xiaomi Redmi 9A modro-zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Telefonovat jsem s ním ještě nezkoušela, ale ostatní fakt jako nezvládá...od hraní her až k prohlížení internetu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03