Obnovit stránku

Recenze Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá

Zajímají Vás názory a recenze na Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 132 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá i vy.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá
Prodej skončil
Lucie, Mohelniceflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB/128GB šedá
Ověřený nákup
Kvalitní fotky
Pěkný dizajn
Rychle nabíjení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá
Ověřený nákup
Nakoupil jsem si tento telefon a jsem nadšený. Rychlý procesor, velká vnitřní paměť a skvělá baterie, která dlouho vydrží. Fotit s ním je radost. Za mě jednoznačně doporučuji.
Rychlý procesor
Velká vnitřní paměť
Dlouhá životnost baterie
Výborný fotoaparát
0 ×Nahlásit
Zákazník, Kolín 4flag
Hodnoceno 28.08.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrý telefon, líbí se mi. Funguje rychle, baterie vydrží dlouho. Záměrně to neaktualizuji, protože v recenzích píšou, že když to aktualizujete, nefunguje to dobře.
Funguje rychle, baterie vydrží dlouho.
0 ×Nahlásit
Miloslav, Praha 9 - Horní Počerniceflag
Hodnoceno 26.07.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB modrá
Ověřený nákup
Za ty peníze je to jeden z nejlepších telefon.
Rychlý
Pěkný
Dlouhá výdrž
Dobrý foťák
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 04.05.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena, výkon
0 ×Nahlásit
Olga, Kroměříž 1flag
Hodnoceno 02.05.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB/128GB gradientní bronzová
Ověřený nákup
Jsem amatér, není co vytknout
Nic
0 ×Nahlásit
Milan, Kyjovflag
Hodnoceno 02.05.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vnitřní úložiště 256 GB super, operační paměť 8GB a navíc rozšiřitelná ještě o dalších 5GB.
Dost dobrý foťák. Zatím nemám moc vyzkoušený, ale už první macro snímek je dost dobrý.
Slot pro 2 SIM karty a ještě i samostatný slot pro paměťovou kartu. Doposud jsem měl jen 2 sloty, možnost 2 SIM anebo 1 SIM a 1 paměťovka.
0 ×Nahlásit
Petr, Břeclavflag
Hodnoceno 24.04.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvělá paměť, fotoaparát.
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 22.04.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB modrá
Ověřený nákup
Koupeno 12. 4. 2023 za 5.999,- Koupen ženě místo Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB/128GB (ten podědil syn), který měla rok a jiný nechtěla.
Foťák
Cena
Váha
Display
Za tuto cenu není žádný zápor
0 ×Nahlásit
Petr, Brno 23flag
Hodnoceno 20.04.2023, varianta Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím ho mám chvíli ale jsem spokojen vše je jak má.Je to super.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19