Obnovit stránku

Recenze Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý

Zajímají Vás názory a recenze na Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 462 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý i vy.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý
Skladem > 5 ks
12 490,-
Do košíku
David, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Hodnoceno 25.05.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
V celku dobrý telefon v této cenové kategorii. Jelikož přecházím z iPhonu, je to docela nezvyk, ale i přesto lze telefon přizpůsobit na používání gest jako u Applu. Plynulost systému u nového telefonu je srovnatelná s novějšími iPhony (alespoň dle mého názoru), foťák je dostačující pro méně náročné fotografy jako jsem já. Telefon je ideální na práci kterou dělám, výdrž baterie je úplně jinde než u Applu. Nedoporučuji kupovat na tento telefon ochranné sklo. Fólie poslouží lépe. Ve většině případů které jsem zkoušel tak sklo nedoléhá, má nepříjemné ostré rohy a ideálně způsobí 2 pruhy na dispayi, které vas začnou časem vytáčet. Narazil jsem také na problém při volání s iPhone uživateli kdy zvuk zněl stejně, jako bych měl hlavu v kýblu. Naštěstí lze vyřešit tím, že se aktivuje izolace hlasu u iPhone, není to problém telefonu.
Plynulost ovládání telefonu
Dobré audio při přehrávání videí přes reproduktory
Velká škála nastavení, lze si telefon přizpůsobit obrazu svému
Foťák dokáže vykouzlit velice hezké fotky i bez velké námahy nebo změn nastavení ci stativu
Display je dobře čitelný i na denním světle
Relativně lehký v poměru k velikosti
S originální nabíječkou velice rychlé nabíjení. Z 20 na 100% za cca 30 min
Výdrž baterie
Čtečka otisků reaguje rychle
Zakulacené rohy displaye, složité sehnat ochranné sklo, které by pasovalo. Bude i náchylnější na prasknutí při pádech, ale to je zatím pouze dojem
Velikost displaye u všech telefonů od Xiaomi je na můj vkus až příliš velká, tento není výjimkou
Reklamy všude, kam se podívám. Při vyhledávání aplikaci skáčou jako první návrhy na stažení stupidních her na automaty a podobné věci
Čočky foťáku vyčnívají velký kus z telefonu. I s krytem je velice složité je nepoškodit při normální manipulaci
0 ×Nahlásit
Daniel, Považská Bystricaflag
Hodnoceno 25.05.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Mašinka jak víno
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 6flag
Hodnoceno 24.05.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB fialový
Ověřený nákup
super
jede jak má
0 ×Nahlásit
Jozef, Trstenaflag
Hodnoceno 19.05.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý
Ověřený nákup
najlepší pomer cena/výkon
dizajn
512 GB pamäť
12 GB RAM
120 Hz
rýchle nabíjanie
výdrž batérie
fotoaparát
obal v balení
treba zablokovať reklamy
chýba bezdrôtové nabíjanie
treba odstrániť predinštalované aplikácie
0 ×Nahlásit
Zákazník, Valašské Meziříčí 1flag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý
Ověřený nákup
doručuje
neni
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 10.05.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB bílý
Ověřený nákup
Používám chvíli a zatím jsem maximálně spokojen...
Displej
120 W
Foto
Hw
Cena
Makro senzor
0 ×Nahlásit
Jana, Nový Bydžovflag
Hodnoceno 01.05.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jsem spokojená s kvalitou.
0 ×Nahlásit
Jakub, Karvináflag
Hodnoceno 23.04.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB bílý
Ověřený nákup
Zatím naprostá spokojenost
Můj první mobil se zahnutým displajem, tak jsem měl trochu obavy, ale zbytečně. Skvěle se drží, působí prémiověji. Náhodné dotyky minimální. Krásné barvy, obrovský posun ve vývoji oproti řadě 9.
Rozměry displeje stejné jako u mého bývalého Redmi note 9, ale tím, že je zahnutý, působí mobil trochu menším dojmem
Mám velké ruce, ovládat jednou rukou zvládám celkem v klidu, jen při dotyku zespodu úplně nahoru si musím mobil "přehmátnout"
Šíleně rychlé nabíjení. Mám 20 procent, umyju nádobí, přijdu k němu a je tam 100%
Foťák jsem zatím moc nezkoušel. Popravdě venku nebylo příhodné počasí. Doma jsem zkusmo udělal foto s 10x přiblížením, bohužel kvalita foto přibližně stejná jako stejné přiblížení s foťákem v mém předchozím Redmi note 9. Tudíž maximální zoom není příliš použitelný. Jinak od chvíle, co ho mám, je pořád pod mrakem a zima, tak se mi venku moc fotit nechce ☺️
Zkusil jsem si zahrát World of tanks na plnou grafiku včetně HD textur, ale trochu se to sekalo. Po zrušení HD textur je hra krásně plynulá.
Užívání mobilu je teď na začátku doslova návykové
Dokoupil jsem si průhledný kryt, ale měkký se moc nehodí. Doporučil bych tvrdý. Kryt v balení má nevhodně velký výřez pro foťák.
0 ×Nahlásit
Viktor, Oponiceflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB fialový
Ověřený nákup
Stačí sa pozrieť na ostatné recenzie a je jasné že ide o naozaj veľmi dobrý telefón mne osobne však nesadol kvôli popísaním negatívam. Podľa mňa veľmi záleží na tom, z akého zariadenia prechádzate.
foťák
rýchle nabíjanie, wau
cena
kryt priamo v balení ma fakt príjemne prekvapil
krásny displej, stihol som na ňom pozrieť dva filmy a fakt nádhera
IP68
čítačka odtlačku je fakt mega rýchla
reklamy v systémových aplikáciách, viem že sa dajú vypnúť ale to naozaj keď si človek chcem zmeniť "tému" cez nastavenia tak dostane 5 sek video reklamu? alebo keď chce vyčistiť ram, wau
mierne trhanie, gui nie je až také plynulé ako som čakal, predtým som mal oneplus a nedá sa to porovnať, zapnem foťák a otvorí sa za dve sekundy, odblokujem telefon a plocha s aplikáciámi sa najskôr načíta polovica a potom ostatné (prebehne to v rámci sekundy ale stále...) toto mi nerobil 4 ročný telefon
zaoblený displej spôsoboval v niektorých aplikáciách - napr instagram - že bola časť textu oseknutá napr som nevidel prvé písmenko
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB černý
Ověřený nákup
Koupen 15.4.2024 za 9.992,- (po slevě 20%) Kupoval jsem tento telefon ženě a ta z něho byla unešená ještě dříve, než ho vůbec viděla na vlastní oči. Přechod ze Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/256GB, je znát i ve svižnosti systému a procházení aplikacemi. Telefon celkově naprostá bomba. :-) Za mě je cena dostatečná. Každopádně doporučuji koupit ochranné sklíčko na display i na čočky fotoaparátů.
120W nabíječka v balení.
Nádherný display AMOLED 6,67" 120Hz.
Aplikovaná folie na display z výroby.
Rychlá a zatím bezproblémová čtečka otisků prstů v display.
Super fotky.
IP68
Operační paměť 12GB
Úložiště 512GB
Přibalené pouzdro je asi myšleno tak, aby se položený telefon nehoupal. Ale ten obrovský výřez na velké čočky fotoaparátů, je docela nepříjemný.
Všudypřítomné reklamy.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19