Obnovit stránku

Recenze Xiaomi Smart Band 7

Zajímají Vás názory a recenze na Xiaomi Smart Band 7? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 38 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Xiaomi Smart Band 7. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Xiaomi Smart Band 7 i vy.
Xiaomi Smart Band 7 - Fitness náramek
Xiaomi Smart Band 7
Prodej skončil
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
Super výdrž batérie
Zle počíta kroky, až keď prejdeš určitú vzdialenosť začne počítať. V dome nefunguje dobre
Zle počíta spálené kalórie
0 ×Nahlásit
Zákazník, Turzovkaflag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
Kupoval som náramok pre syna podľa recenzií na heureke. Bohužiaľ veľké sklamanie.
Nemá český jazyk, ani žiadnu aktualizáciu, aj keď na stránke je uvedené náramok v češtine.
Je to verzia EÚ, ktorá nemá český jazyk.
Pre náš trh je potrebná globálna verzia. Syn bol veľmi sklamaný.
0 ×Nahlásit
Pavel, Zábřehflag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
Perfektní hodinky , udělaly radost
Pěkný displej
Trochu složitější párování s telefonem, ale povedlo se
Dlouhé hledání v nastavení proč nechodí do hodinek upomínky z mobilu (mohl za to režim nerušit)
Bez NFC čipu - teď bych si asi připlatil za ty samé ale s NFC čipem pro platby v obchodech
0 ×Nahlásit
Zákazník, Kvetoslavovflag
Hodnoceno 02.10.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrá cena, výdrž batérie
0 ×Nahlásit
Zákazník, Tvrdošovceflag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
Párovanie so Xiaomi telefónom jak po masle, za 30€ som prekvapený.
cena
funkcie
zatial ništ
0 ×Nahlásit
Zákazník, Trávnikflag
Hodnoceno 15.09.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
Veľký displej
Meranie kvality spánku
Monitorovanie športovích aktivít
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 5 - Košířeflag
Hodnoceno 15.09.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
velky a citelny display
vydrz baterie je tragicka...za 3 dny klesla baterie na 15 procent. A to nepouzivam always on, jednou za den si zmerim puls a jen notifikace, jas mam asi na 1/3...zadne sporty atd.
chybi mi tlacitko na vraceni na " domaci obrazovku", tak jak to mel napriklad MiBand 4.
0 ×Nahlásit
Zuzana, Košolnáflag
Hodnoceno 12.09.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
nemá slovenčinu ani češtinu
ALZA na to neupozorňuje, práve naopak
v popise napísané: Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
11.10.2023
Dobrý den, pro nápravu zvolte prosím následující postup. Aktualizujte operační systém skrze aplikace Mi Fitness (Xiaomi Wear) nebo Zepp Life (Mi Fit). Nainstalovanou aplikaci otevřete a pokud tam bude dostupná nová aktualizace, zvolte možnost Aktualizovat. Fitness náramek Xiaomi Smart Band 7 buďto sám změnu provede, nebo poté v aplikaci vyhledáte češtinu a nastavíte ji jako hlavní jazyk. Jestliže žádná z možností nebude úspěšná, zkuste odpárovat náramek, odinstalujte aplikace Zepp Life nebo Mi Fitness, hodinky uveďte do továrního nastavení a znovu nainstalujte aplikace a povolte všechna oprávnění, následně znovu spárujte náramek s aplikací. V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit. Děkujeme, hezký den
Pavel, Brno 2flag
Hodnoceno 09.09.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
Přišla verze BHR6006EU, nemá češtinu, v popisech na webu je čeština uvedena. Firmware aktuální, restart proveden, aplikace mifitness na iOS.
Nemá češtinu
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
11.10.2023
Dobrý den, pro nápravu zvolte prosím následující postup. Aktualizujte operační systém skrze aplikace Mi Fitness (Xiaomi Wear) nebo Zepp Life (Mi Fit). Nainstalovanou aplikaci otevřete a pokud tam bude dostupná nová aktualizace, zvolte možnost Aktualizovat. Fitness náramek Xiaomi Smart Band 7 buďto sám změnu provede, nebo poté v aplikaci vyhledáte češtinu a nastavíte ji jako hlavní jazyk. Jestliže žádná z možností nebude úspěšná, zkuste odpárovat náramek, odinstalujte aplikace Zepp Life nebo Mi Fitness, hodinky uveďte do továrního nastavení a znovu nainstalujte aplikace a povolte všechna oprávnění, následně znovu spárujte náramek s aplikací. V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit. Děkujeme, hezký den
Martin, PRAHA 4flag
Hodnoceno 07.09.2023, varianta Xiaomi Smart Band 7
Ověřený nákup
Další řada populárního náramku
Spolehlivé funkce
Nutnost opět vyměnit řemínky
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14