Obnovit stránku

REVOX Eye Care Fluid 30 ml

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

REVOX Eye Care Fluid 30 ml

Kosmetické přípravky REVOX se pyšní skvělou kvalitou, vysokou účinností a nanejvýš příjemnou cenou, jsou tedy dostupné pro všechny. Stejně jako tento oční krém. Obsahuje mnoho pečujících složek, jako je avokádový a mandlový olej a růžová voda. Intenzivně hydratuje, vypíná, zklidňuje a vyživuje. Jemně čistí a tonizuje jemnou pokožku kolem očí. Navíc redukuje tmavé kruhy a snižuje otok. Po použití očního krému REVOX je vaše pleť pevnější, zářivější a vyhlazená. 

Klíčové vlastnosti očního krému REVOX Eye Care Fluid 30 ml

  • Oční krém od REVOX s jemnou texturou 
  • Bohatý na pečující látky
  • Obsahuje rostlinné oleje a růžovou vodu 
  • Osvěžuje, snižuje otok
  • Redukuje tmavé kruhy 
  • Intenzivně hydratuje a vyživuje 
  • Zjemňuje, vypíná a regeneruje 
  • Krém REVOX pro zářivou a mladistvou pokožku  

Použití: 
Aplikujte malé množství produktu na pokožku v oblasti očí a jemnými pohyby vklepejte produkt do pleti až do úplného vstřebání.

Složení: 
Water / Aqua, Rose Flower Water / Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Avocado Oil /  Persea Gratissima Oil, Sweet Almond Oil / Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Shea Butter / Butyrospermum  Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco - Caprylate/Caprate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Acrylates /C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Octadecyl Di-t-Butyl-4- Hydroxyhydrocinnamate. 

Parametry a specifikace

Objem

Objem 30 ml

Určení

Určení Pro muže

Typ krému

Typ Krém

Účinek

Účinek Hydratační, Regenerační

Hmotnost

Hmotnost 0,06 kg
Kód:  KSPL3025
Prod. číslo:  5060565103429

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13