Obnovit stránku

SAFESCAN 70 šedý

Zobrazit alternativy
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

SAFESCAN 70 šedý

Představujeme vám vysoce kvalitní detektor padělků od společnosti Safescan. Krom všech typů bankovek s ním můžete ověřit i pravost platebních karet a dokumentů obsahujících ochranné UV prvky. Výhodou je také kontrola vodotisku a mikrotisku. 

Klíčové vlastnosti

  • Detekce padělků bankovek a kreditních karet
  • Možnost kontroly všech typů bankovek, kreditních karet a dokumentů obsahujících ochranné prvky
  • Kontrola vodotisku, ochranných UV prvků i mikrotisku
  • UV lampa a intenzivní bílé světlo

Až trojnásobná životnost zářivky

Novinkou u tohoto typu je tzv. technologie teplého startu, která prodlužuje životnost UV zářivky až na trojnásobek. Když detektor zapnete, inteligentní sytém předehřeje elektrody v zářivce, což umožňuje její častější zapínání a vypínání bez nechtěného snižování životnosti. Výhodou je také režim stand-by, který pomocí pohybového čidla monitoruje činnost pod UV lampou a po deseti sekundách bez pohybu lampu zhasne. Ta se opět rozsvítí při přiložení další bankovky či karty.

Široké využití

Pro ověřování metalických vzorů, vodoznaku či mikrotisku jistě oceníte podsvětlenou spodní stěnu. V té je zabudováno 16 velmi výkonných LED diod, jenž vám usnadní dodatečnou kontrolu.

Parametry a specifikace:

Napájení:
230 V / 50 Hz - 18 W

Rozměry:
206 × 90 ×102 mm

Váha:
1,05 kg

Kód:  QT191f
Prod. číslo:  131-0398
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19