Obnovit stránku

Salomon Speedcross Vario W bubble blu/gecko gree 5

Salomon Speedcross Vario W bubble blu/gecko gree 5

Salomon SpeedCross Vario je jeden z nejprodávanějších modelů trail-runnigové obuvi. Není tomu tak náhodou - nízká hmotnost, perfektní obepnutí nohy a dobrá přilnavost na tvrdším i vlhkém povrchu jsou vlastnosti, které si snadno zamiluje každý běžec. Ať již zapálený amatér nebo ostřílený profesionál. Díky jemnějšímu vzorku podešve je vhodná i na tvrdší, zpevněné i dlážděné cesty. Boty disponují těmi nejnovějšími technologiemi pro pohodlný a zdravý běh. Především oceníte přesný střih a speciální vložku pro perfektní usazení nohy v botě, rychlošněrování Quicklace či voděodolnost.

Klíčové vlastnosti

  • Nízká hmotnost a precizní obepnutí nohy
  • Přilnavost a dobrý kontakt s terénem
  • Speciální podešev Contagrip s jemnou strukturou na tvrdší povrchy
  • Mezipodešev z tvarované EVA pěny
  • Antibakteriální stélka
  • Quicklace pro rychlé utažení tkaniček jednou rukou
  • Systém SensiFit s vložkou EndoFit pro maximální pohodlí
  • Vyrobeno z nepromokavého textilu a síťoviny

Běh moderní doby

Kombinace hned několika inovativních prvků umožní posunout váš běh na novou úroveň a zároveň si udržet zdravou a vašemu tělu prospěšnou techniku běhu. Patentovaná podešev Contagrip zajistí pohodlný běh na tvrdších površích. Předtvarovaná mezipodešev z EVA pěny zajišťuje lehké odpružení a dostatečnou stabilitu. Povrch boty kryje nepromokavý textil a síťovina. Nechybí ani ochrana proti bahnu a mokru ve spodní části obuvi. 

Výčet zajímavostí tohoto modelu uzavírá trojice technologií pro vaše pohodlí - antibakteriální stélka OrthoLite se postará o zdravé prostředí pro vaše nohy i při opravdu dlouhém běhu. Systém Sensifit zajistí dokonalé a přesné obepnutí vaší nohy a poskytne jí potřebnou ochranu. Rychlošněrování Quicklace pak umožní utáhnout obuv během jediného pohybu a ihned vyrazit. 

Velikost:
38 EU

Kód:  SPT10862
Prod. číslo:  887850836573
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06