Obnovit stránku

Samsung HW-J8501R

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Samsung HW-J8501R

Dost zbytečných kompromisů při volbě audia k vaší nové TV. Po pár krátkých chvílích se sami přesvědčíte, že tato volba stála za to. Soundbar Samsung kombinuje moderní prohnutý tvar, skvělý výkon, ale i nové možnosti připojení, bez změti nehezky vypadajících kabelů. Věrně znějící zvukový přednes vás dostane do kolen. Soundbar je rozměrově kompatibilní s SUHD/UHD televizory Samsung s úhlopříčkou v rozpětí od 65" do 78" (od Série 6).

Klíčové vlastnosti

  • Elegantní prohnutý design - ideální kombinace s TV se zakřivenou obrazovkou
  • Prostorový zvuk 5.1 – celkem 9 reproduktorů
  • Přehrávání hudby z kompatibilních Bluetooth zařízení
  • Bezdrátový subwoofer
  • SoundConnect
  • Samsung Multiroom
  • WiFi/WiFi Direct

Zvuk na zcela jiné úrovni

Streamování vaší oblíbené hudby nebylo nikdy jednodušší a to díky možnosti jednoduchého přístupu k Samsung Multiroom App. Zařízení je vybaveno pokročilou audio technologií pro mimořádně vyvážený zvuk. Na rozdíl od většiny zvukových systémů používá pro zpracování vysokých, středných a nízkých frekvencí oddělené zesilovače. Jedině tak je možné dosáhnout lépe vyladěných frekvencí a můžete si tak vychutnat mnohem přesnější zvuk v celém spektru. 

Dokonalý prostorový zážitek

Tento zakřivený soundbar vám poskytne daleko silnější zvukový zážitek s maximálním výkonem 350 W a 5.1kanálovým zvukem. Po doplnění dvojicí reproduktorů Wireless Audio 360 získáte dokonalé bezdrátové domácí kino. Nezbytnou součástí každého velkého televizoru je perfektní zvuk, proto by vám tento vskutku podařený počin od společnosti Samsung rozhodně doma chybět neměl. 

Doplňující informace:

Formáty:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, ALAC

Subwoofer:
8"

Parametry a specifikace

Typ soustavy

Typ soustavy Aktivní

Připojení

Typ připojení HDMI
Kód:  WR614t3
Prod. číslo:  HW-J8501R/EN
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07