Obnovit stránku

SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE

Využijte naší skvělé nabídky a vybavte vaši domácnost moderními spotřebiči od společnosti Samsung. V tomto případě se jedná o praktický set pračky WW80K6414QW AddWash a sušičky DV90M6200CW/LE. Oba spotřebiče vynikají moderním designem, novodobými technologiemi, účinností, energetickou nenáročností a automatickým Smart Check monitorovacím systémem a Smart Control ovládáním. Zajisté vás potěší snadné a intuitivní ovládání obou spotřebičů. Pračka je díky přítomnosti invertorového motoru velice tichá. Jednou z jejích předností jsou praktická dvířka AddWash pro přidání zapomenutého prádla či pracího prostředku během praní. Sušička disponuje tepelným čerpadlem pro účinnější, úspornější a šetrnější způsob sušení prádla.

Klíčové vlastnosti pračky SAMSUNG WW80K6414QW AddWash

  • Výkonné a šetrné praní s technologií Eco Bubble
  • Úsporný spotřebič (A+++) s dětskou pojistkou a přehledným displejem
  • Intuitivní ovládání pračky Samsung WW80K6414QW AddWash
  • Dostatečná kapacita pro 8 kg prádla, odložený start 
  • Inteligentní systém Smart Check, ovládání Smart Control
  • 14 pracích programů a další funkce, rychlost ždímání 1400 ot./min
  • Vynikající invertorový motor s dlouhou životností a zárukou 10 let
  • Důmyslný design AddWash umožní přidávat prádlo i během praní

Pračka Samsung WW80K6414QW AddWash

Pračka spadá do energetické velmi úsporné třídy A+++, která vám zaručuje podstatnou úsporu energie. Kapacita bubnu je pro 8 kg špinavého prádla. Velkou předností pračky je skutečnost, že ať už budete prát v teplé nebo studené vodě, vždy dosáhnete skvělých výsledků pomocí řešení Eco Bubble. To promění použitý prací prostředek v aktivní pěnu, která snadno pronikne do textilií a odstraní odolné nečistoty. Zaschlé a usazené nečistoty pak nemají šanci s technologií Bubble Soak. Zajisté oceníte možnost dodatečného vložení zapomenutého prádla i během praní. Díky dvířkům AddWash je to zcela bezpečné. 

Funkce Smart Check a Smart Control pro chytré ovládání i diagnostiku problémů

Pračka Samsung WW80K6414QW AddWash je vybavena inteligentním systémem automatické diagnózy pračky. Možné problémy se správnou funkcí jsou tak mapovány hned od jejich počátku. Tento moderní systém Smart Check zasílá informace do přehledné aplikace na vašem chytrém telefonu. Díky inovativním inteligentním funkcím společnosti Samsung je praní mnohem snazší. Funkce Smart Control vám pomocí aplikace umožní na dálku ovládat a sledovat praní. Ať už jste kdekoli, můžete jej okamžitě spustit nebo pozastavit a sledovat výběry cyklu, zbývající čas a upozornění na dokončení.

Sušička prádla SAMSUNG DV90M6200CW/LE 

Sušička prádla SAMSUNG DV90M6200CW/LE se dokonale postará o usušení vašeho prádla a oblečení. Díky technologii tepelného čerpadla nabízí účinnější, úspornější a šetrnější způsob sušení. Inteligentní sušící systém OptimalDry s detekcí vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výměníku umožní průběžnou úpravu času sušení, aby bylo dosaženo nejlepších výsledků. Systém přitom současně chrání prádlo před poškozením a snižuje spotřebu energie. Sušička disponuje kapacitou pro 9 kg prádla, které ochrání před pomačkáním.

Klíčové vlastnosti sušičky SAMSUNG DV90M6200CW/LE

  • S technologií tepelného čerpadla pro šetrné a úsporné sušení
  • Inteligentní sušící systém OptimalDry pro průběžnou úpravu času sušení
  • Výborná sušička SAMSUNG DV90M6200CW/LE s kapacitou 9 kg 
  • Funkce Smart Check pro automatickou diagnostiku sušičky
  • S inovovaným filtrem 2 v 1 obsahujícím 2vrstvý síťový filtr
  • Sušička SAMSUNG s indikátorem vody v nádobce
  • Možnost usušení menšího množství prádla za 35 minut
  • Technologie AirWash pro voňavé a svěží prádlo
  • S funkcí odloženého startu a dětskou pojistkou
  • Vhodná pro usušení všech druhů prádla včetně lůžkovin

Moderní systém OptimalDry

Mezi nejlepší funkce sušičky DV90M6200CW/LE určitě spadá využití speciálního motoru, který je dokonale tichý a mimořádně spolehlivý a dále pak Crystal Gloss dvířka. Zajisté oceníte také úsporný OptimalDry systém - inteligentní sušicí systém s detekcí zbytkové vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výměníku. Díky senzorům je čas sušení průběžně upravován pro nejlepší výsledky a vaše oblečení je zároveň chráněno před poškozením a snižuje se spotřeba energie. Výrobek se může pyšnit hodnocením energetické účinnosti A+++. Usušíte své prádlo rychle, kvalitně a s co nejmenší spotřebou energie.

S indikátorem vody v nádobce

Inovovaný filtr 2 v 1 obsahuje 2vrstvý síťový filtr, který udržuje optimální sušící výkon, a to bez toho, aniž by sušička potřebovala čistící filtr pro tepelný výměník. V případě, kdy bude nutné vyčistit filtr a tepelný výměník, upozorní vás na to dva integrované alarmy. Sušička SAMSUNG rovněž disponuje indikátorem vody v nádobce, který průběžně monitoruje, kolik vody bylo z oblečení extrahováno a zkondenzováno. Díky tomu jednoduše zjistíte, zda je nutné nádobku vyprázdnit před dalším sušením.

Sušička Samsung se postará o všechny druhy prádla

Sušička se dokonale postará o všechny druhy oblečení a prádla. Šetrně a vždy s perfektním výsledkem usuší jemné prádlo, košile, vlněné oblečení, bavlnu, syntetiku, outdoorové oblečení, ručníky a dokonce disponuje speciálním programem pro lůžkoviny. SAMSUNG DV90M6200CW/LE se o každý kousek prádla a oblečení postará se skutečně maximální šetrností a současně precizním výsledkem.

Parametry a specifikace

Připojení a kompatibilita

Připojení Wi-Fi

Energetické parametry sušičky

Účinnost B
Hlučnost 65 dB
Spotřeba energie - sušičky 1,43 kWh

Barva sušičky

Barva Bílá

Barva pračky

Barva Bílá

Funkce

Funkce pračky Parní program, Invertorový motor, Odložený start, Rychlý program, Displej, Dětská pojistka
Technologie pračky Eco Bubble, AddWash
Funkce sušičky Odložený start, Tepelné čerpadlo, Displej, Rychlý program, Vnitřní osvětlení, Systém proti mačkání prádla

Rozměry sušičky

Výška 85 cm
Šířka 60 cm
Hloubka 65 cm

Rozměry pračky

Výška 85 cm
Šířka 60 cm
Hloubka 55 cm
Kód:  SAMSET14
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17