Obnovit stránku

Kostým Indiánka vel. M

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Kostým Indiánka vel. M

Kostým na karneval - Indiánka je kouzelný převlek na maškarní bál pro vaši holčičku. Skládá se ze šatů s opaskem a zástěrou, návleků na ruce a nohy a čelenky. Vše je určeno pro dítě ve věku 5 - 9 let s velikostí 120 – 130 cm. Komplet neobsahuje paruku a tomahavk. Pro dosažení dokonalého vzhledu je možné kostým doplnit o ručně vyrobené korálky na krk nebo ruce, případně o další doplňky do vlasů. Atraktivitu kostýmu zvýšíte i případným použitím make-upu na obličej a pomalováním tváře výraznější barvou. Barva na tváři a těle indiánů je znakem příslušnosti kmene nebo bojového naladění.

Kostým indiánky je velmi pohodlný a vaše holčička se v něm bude cítit dobře i během soutěží, her a tance, který je součástí každého karnevalu. Navíc zcela jistě vystihne případnou neposednou povahu dítěte, a také jeho náklonnost k indiánským příběhům. Pojmenujte vaše dítě indiánským jménem a vyprávějte mu o indiánech, jejich životě a historii, aby mělo představu o tom, co jeho maska představuje. Pomozte vašemu dítěti s detaily, které masku ještě zdokonalí a užijte si spolu s ním krásné chvíle na karnevalu!
Obsah balení:

  • Šaty s opaskem
  • Návleky na nohy
  • Návleky na ruce
  • Čelenka


Velikost:
M (120 - 130 cm)
Doporučený věk:
5 - 9 let

Parametry a specifikace

Co musíte vědět

Vhodné od 5 let
Kód:  KOS016b
Prod. číslo:  8590756502504
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03